Kartoffeldeller

0-30 min
4 personer

Ingredienser

300 g kolde, kogte kartofler

1 æg

75 g hytteost

2 spsk fuldkornshvedemel

hvid peber

20 g smør til stegning

Mos kartoflerne med en gaffel og rør sammen med æg, hytteost og fuldkornshvedemel. Krydr med hvid peber og lad det trække i 15 min.

Brug en spiseske til at forme mosen til frikadeller og steg dem i smør ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.

 

Energi pr. stk.: 317KJ/76Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,1 g.

Kulhydrat: 14,3 g.

Fedt: 5,8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
kartoffeldeller

Mos kartoflerne med en gaffel og rør sammen med æg, hytteost og fuldkornshvedemel. Krydr med hvid peber og lad det trække i 15 min.

Brug en spiseske til at forme mosen til frikadeller og steg dem i smør ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.

 

Energi pr. stk.: 317KJ/76Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,1 g.

Kulhydrat: 14,3 g.

Fedt: 5,8 g.