HjemOpskrifterKartoffeldeller

Kartoffeldeller

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 æg
  • 300 g kolde, kogte kartofler
  • 75 g Arla Karolines Køkken® økologisk Hytteost 4%
  • 2 spsk fuldkornshvedemel
  • hvid peber
  • 20 g smør til stegning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Mos kartoflerne med en gaffel og rør sammen med æg, hytteost og fuldkornshvedemel.

  • 2.
    Krydr med hvid peber og lad det trække i 15 min.

  • 3.
    Brug en spiseske til at forme mosen til frikadeller og steg dem i smør ved middel varme, ca. 5 min. pr. side.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2416 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
517 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 17 %5.2 g
Kulhydrat: 44.6 %13.6 g
Fedt: 38.4 %5.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;