Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kartoffelchips med spicy kryddersalt

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 spsk. flagesalt

½ tsk. hvidløgspulver

1 tsk. chiliflager

½ tsk. paprika

½ tsk. stødt koriander

250 g kartofler

1 l fritureolie

Om råvarerne

Til kryddersalt blendes salt med hvidløgspulver, chiliflager, paprika og koriander.

Skrub kartoflerne, og skær dem i meget tynde skiver. Kom dem i koldt vand i 30 min. Sigt dem, og dup dem tørre med et rent viskestykke. Varm olien op i en gryde, og kom en håndfuld kartofler i. Fritér til kartoflerne er gyldne – 2-3 min. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys med kryddersalt og spis!

 

Energi pr. person: 1332KJ/318Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 56 g.
Fedt: 28 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kartoffelchips med spicy kryddersalt

Til kryddersalt blendes salt med hvidløgspulver, chiliflager, paprika og koriander.

Skrub kartoflerne, og skær dem i meget tynde skiver. Kom dem i koldt vand i 30 min. Sigt dem, og dup dem tørre med et rent viskestykke. Varm olien op i en gryde, og kom en håndfuld kartofler i. Fritér til kartoflerne er gyldne – 2-3 min. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys med kryddersalt og spis!

 

Energi pr. person: 1332KJ/318Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 56 g.
Fedt: 28 g.