Kartoffelchips med spicy kryddersalt

fork and spoon
Snacks
clock
30-60 min
Kartoffelchips med spicy kryddersalt
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. flagesalt

½ tsk. hvidløgspulver

1 tsk. chiliflager

½ tsk. paprika

½ tsk. stødt koriander

250 g kartofler

1 l fritureolie

Sådan gør du

Til kryddersalt blendes salt med hvidløgspulver, chiliflager, paprika og koriander.

Skrub kartoflerne, og skær dem i meget tynde skiver. Kom dem i koldt vand i 30 min. Sigt dem, og dup dem tørre med et rent viskestykke. Varm olien op i en gryde, og kom en håndfuld kartofler i. Fritér til kartoflerne er gyldne – 2-3 min. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys med kryddersalt og spis!

 

Energi pr. person: 1332KJ/318Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 56 g.
Fedt: 28 g.