HjemOpskrifterKarrysuppe med æble-chorizotopping

Karrysuppe med æble-chorizotopping

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 liter Arla Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe
  • 1 porre
  • 1 chorizopølse i skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 æbler
  • 1 håndfuld persille
  • sort peber

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skær porren i tynde skiver, og skær chorizo i strimler.

  • 2.
    Varm olien i en pande, og kom porre og chorizo i.

  • 3.
    Lad det stege ved middel varme i 10 min.

  • 4.
    Varm imens suppen op i en gryde.

  • 5.
    Skær æble i små tern, og hak persillen fint.

  • 6.
    Vend æble og persille i porreblandingen, krydr med lidt peber, og brug det som topping til suppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5455 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
349 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 12.7 %2.6 g
Kulhydrat: 30.8 %6.3 g
Fedt: 56.5 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;