Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kardemommesnurrer
Kardemommesnurrer
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
12 kager
500 g hvedemel
125 g koldt smør
2.5 dl mælk
75 g sukker
40 g gær
1 tsk stødt kardemomme
1 knivspids salt
remonce:
125 g blødt smør
100 g rørsukker
1.5 tsk stødt kardemomme
1 æg
3 spsk perlesukker
Sådan gør du
1.
Skær smørret i tern, og smuldr det ud i melet.
2.
Lun mælken, og rør den sammen med sukker, gær, æg, kardemomme og salt.
3.
Tilsæt mel, og ælt dejen godt sammen.
4.
Lad dejen hæve et lunt sted i 1½ time, til den er fordoblet i størrelse.
5.
Rør imens smør, rørsukker, kardemomme og kanel sammen til en remonce.
6.
Rul dejen ud til et stort rektangel på ca. 60x40 cm, og smør remoncen helt ud til kanten.
7.
Fold dejen en gang på den lange led, og brug et pizzahjul til at skære dejen i 16 strimler.
8.
Sno hver strimmel om sig selv et par gange.
9.
Tag fat i den ene ende, og sno den anden ende omkring som en snegl.
10.
Fold enden ind under bollerne, og læg dem på to bageplader med bagepapir.
11.
Lad bollerne efterhæve i 40 min.
12.
Pensl med sammenpisket æg, og drys med perlesukker.
13.
Bages ved 200°C i 12 min., til de er gyldne.
Kager
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19248 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1476 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
5.7 %
4.9 g
Kulhydrat:
52.2 %
45.3 g
Fedt:
42.1 %
16.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;