HjemOpskrifterKaramelliserede valnødder med seasalt

Karamelliserede valnødder med seasalt

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g valnøddekerner
  • ½ dl sukker
  • ¾ dl ahornsirup
  • 30 g smør
  • 1 tsk havsalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knæk hele valnødder og kom valnøddekernerne i en skål.

  • 2.
    Kom dem på en tør pande og rist dem til de er let gyldne.

  • 3.
    Den gode nøddesmag kommer frem ved opvarmning.

  • 4.
    Kom sukker, ahornsirup, smør og salt ved valnødderne.

  • 5.
    Rør rundt i blandingen og lad det blive gyldent og karamelliseret i ca. 8-10 minutter.

  • 6.
    Kom valnøddeblandingen på et stykke bagepapir og lad dem køle af.

  • 7.
    Serveringstip: Server de karamelliserede valnødder som snack eller som tilbehør til et ostebord.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8610 kj / 2058 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2242 kj / 536 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 5.7 %7.6 g
Kulhydrat: 28.5 %37.6 g
Fedt: 65.8 %39.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;