Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kanelsnegle med havregryn
Kanelsnegle med havregryn
Måltidstype:
Madpakke
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
2 dl mælk
25 g gær
150 g smeltet Arla® Laktosefri smør eller alm. smør
350 g hvedemel
100 g Solgryn havregryn
2 spsk honning
2 små æg
Fyld
150 g blødt smør
150 g brun farin
1 spsk stødt kanel
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Start med at lun mælk og opløs gæren heri.
2.
Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem indtil dejen er klistret.
3.
Lad den derefter hæve i en time.
4.
Bland smør, farin og kanel i en lille skål og lad det stå imens dejen hæver.
5.
Når dejen har hævet, skal den æltes igennem igen med mel på bordet.
6.
Derefter skal dejen rulles ud i 40×50 cm
7.
Smør dejen med kanelsmørret.
8.
Rul dejen sammen til en roulade på den korte led således, at man har en 50 cm. lang pølse.
9.
Herefter skærer du pølsen ud i ca. 4 cm tykke snegle – så der ca. bliver 3 per person.
10.
Lad sneglene hæve i yderligere 30 min . og bag dem i 12-15 min. ved 200 grader varmluftsovn.
Madpakke
Snacks
Brød og kager
Morgenmad & Brunch
Børnekok
Fest
Fastelavn
Kager
Snack og tapas
Søde sager
Dansk
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19177 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1635 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
4.5 %
4.4 g
Kulhydrat:
45.3 %
43.6 g
Fedt:
50.2 %
22.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;