HjemOpskrifterKanelsnegle med havregryn

Kanelsnegle med havregryn

Måltidstype:
Madpakke
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 150 g smeltet Arla® Laktosefri smør eller alm. smør
  • 350 g hvedemel
  • 100 g Solgryn havregryn
  • 2 spsk honning
  • 2 små æg
Fyld
  • 150 g blødt smør
  • 150 g brun farin
  • 1 spsk stødt kanel

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Start med at lun mælk og opløs gæren heri.

  • 2.
    Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem indtil dejen er klistret.

  • 3.
    Lad den derefter hæve i en time.

  • 4.
    Bland smør, farin og kanel i en lille skål og lad det stå imens dejen hæver.

  • 5.
    Når dejen har hævet, skal den æltes igennem igen med mel på bordet.

  • 6.
    Derefter skal dejen rulles ud i 40×50 cm

  • 7.
    Smør dejen med kanelsmørret.

  • 8.
    Rul dejen sammen til en roulade på den korte led således, at man har en 50 cm. lang pølse.

  • 9.
    Herefter skærer du pølsen ud i ca. 4 cm tykke snegle – så der ca. bliver 3 per person.

  • 10.
    Lad sneglene hæve i yderligere 30 min . og bag dem i 12-15 min. ved 200 grader varmluftsovn.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19177 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1635 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 4.5 %4.4 g
Kulhydrat: 45.3 %43.6 g
Fedt: 50.2 %22.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;