HjemOpskrifterKandiseret gulerod

Kandiseret gulerod

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 3 gulerødder
  • 400 g sukker
  • 1 dl vand

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler med et mandolinjern eller en kartoffelskræller.

  • 2.
    Kog vand og sukker sammen til en sukkerlage.

  • 3.
    Kog gulerodsstrimlerne i sukkerlagen et par minutter til de er møre.

  • 4.
    Læg dem over på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 130°C i ca. 1½ time.

  • 5.
    Vil du lave spiraler, kan du rulle gulerodsstrimlerne om håndtaget på en trægrydeske, før de lægges på bagepapiret.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7110 kj / 1699 kcal
Næringsindhold pr. 100g
981 kj / 234 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 0.4 %0.2 g
Kulhydrat: 99.1 %57.2 g
Fedt: 0.5 %0.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;