Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kandiseret gulerod
Kandiseret gulerod
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
3 gulerødder
400 g sukker
1 dl vand
Sådan gør du
1.
Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler med et mandolinjern eller en kartoffelskræller.
2.
Kog vand og sukker sammen til en sukkerlage.
3.
Kog gulerodsstrimlerne i sukkerlagen et par minutter til de er møre.
4.
Læg dem over på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 130°C i ca. 1½ time.
5.
Vil du lave spiraler, kan du rulle gulerodsstrimlerne om håndtaget på en trægrydeske, før de lægges på bagepapiret.
Grøntsager
Tilbehør
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7069 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
975 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
0.4 %
0.2 g
Kulhydrat:
99.4 %
57.0 g
Fedt:
0.2 %
0.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;