Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
OMHU produkter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Hjem
Opskrifter
Kalvegrydesteg braiseret i Svaneke øl
Kalvegrydesteg braiseret i Svaneke øl
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
25 g smør
1 kg kalvetykkam
5 stilke frisk timian
4 fed hvidløg i skiver
salt & friskkværnet peber
3 dl æblemost
5 dl svaneke øl
1 spsk honning
200 g markchampignoner
100 g forårsløg i skiver
450 g spidskål i rustikke stykker
200 g æbler i både
pynt: frisk timian
tilbehør: 500 g brune ris
Sådan gør du
1.
Varm smørret op i en stor tykbundet gryde.
2.
Brun kalvegrydestegen på alle sider.
3.
Kom timian, og hvidløg ved.
4.
Kom æblemost, og øl ved og lad kalvegrydestegen simre i 1.5 time under låg og vendes undervejs.
5.
Rist de rensede champignon gyldne på en pande i smør eller oliven olie, krydr med salt og peber.
6.
Tag kalvegrydestegen op og hold den varm i folie.
7.
Kog saucen ind med 1 stor spsk. honning og pisk 50 g kold smør i saucen.
8.
Saucen må herefter ikke koge.
9.
Kom forårsløg, spidskål og svampe ved retten og lad det simre videre i 10 min.
10.
Smag til med salt, kværnet peber.
11.
Kom kødet tilbage i gryden og server retten i gryden eller i en varmt ildfast serveringsfad.
12.
Server med brune ris.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18432 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
553 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
24.2 %
7.9 g
Kulhydrat:
44.2 %
14.4 g
Fedt:
30.1 %
4.5 g
Alkohol:
1.5 %
0.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Tilgængelighedserklæring
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;