Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kalvefilet med rabarberkompot
Kalvefilet med rabarberkompot
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1 bundt rabarber
1 kg kalvefilet
½ tsk tørrede chiliflager
3 spsk vand
1 spsk æbleeddike
100 g sukker
800 g kartofler med skræl
olivenolie
½ potte frisk timian
1 tsk balsamico glaze
groft salt
SÅDAN GØR DU
1.
Brun kalvefileten på en pande i lidt olie og steg den derefter i ovnen i ca. 1 1/4 time ved 100º C.
2.
Snit rabarberne i mindre stykker og damp dem i en gryde med vand, eddike, chili og sukker.
3.
Smag til med salt.
4.
Kartoflerne skæres i små tern, vend dem i olivenolie, frisk timian og salt.
5.
Steg dem i ovnen i 40 min.
6.
Anret kalvefileten i tynde skiver med små kartoffeltern, rabarberkompot og balsamico-glace.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10249 kj / 2450 kcal
Næringsindhold pr. 100g
483 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
38.1 %
10.8 g
Kulhydrat:
42.3 %
12.0 g
Fedt:
19.6 %
2.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;