Kalvefilet med rabarberkompot

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Filet af dansk kalvekød (ca. 1 kg)

1 lille bundt rabarber

1/2 tsk. tørret chili

3 spsk. vand

1 spsk. æbleeddike

100 g sukker

800 g kartofler med skræl

Olivenolie

1/2 potte timian

Balsamico-glace

Salt

Sådan gør du

Brun kalvefileten på en pande i lidt olie og steg den derefter i ovnen i ca. 1 1/4 time ved 100º C.

Snit rabarberne i mindre stykker og damp dem i en gryde med vand, eddike, chili og sukker. Smag til med salt.

Kartoflerne skæres i små tern, vend dem i olivenolie, frisk timian og salt. Steg dem i ovnen i 40 min.

Anret kalvefileten i tynde skiver med små kartoffeltern, rabarberkompot og balsamico-glace.