Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kåltacos refried beans yoghurt-chilidressing
Kåltacos refried beans yoghurt-chilidressing
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Refreid beans
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk smør eller olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 dåse kidneybønne
salt
sort peber
Salat
300 g blandet salat Gerne kålsalater: spidskål, rødkål, grønkål
1 lille rødløg
1 frisk chili
1 friskpresset limesaft
1 håndfuld frisk koriander
Tilbehør
2.5 dl yoghurt naturel
2 spsk stærk chilisauce
1 salt
8 små majstortillaer alt. hvedetortilla
Sådan gør du
Sådan gør du:
1.
Skær løg i tern, og hak hvidløget fint.
2.
Varm smør eller olivenolie i en gryde, og steg løg et par minutter, til de begynder at tage farve.
3.
Tilsæt hvidløg, spidskommen og koriander, og kom bønnerne i med lidt af væden fra dåserne.
4.
Lad det simre i 10 min. og mos det groft, eller brug en stavblender.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Til salat snittes kål meget fint og blandes med fintsnittet rødløg, hakket chili, limesaft og koriander.
7.
Rør en dressing af yoghurt og chilisauce, og smag til med salt.
8.
Varm tortillas efter pakkens anvisning, og smør med refried beans.
9.
Kom kålsalat og dressing over.
Fest
Hurtig
Grøntsager
Madpandekager og tacos
SPISETID opskrift
Vegetar
Forret
Hovedret
Efterår
Vinter
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6072 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
386 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.2 g
Protein:
18.6 %
4.2 g
Kulhydrat:
59.7 %
13.6 g
Fedt:
21.7 %
2.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;