HjemOpskrifterKåltacos refried beans yoghurt-chilidressing

Kåltacos refried beans yoghurt-chilidressing

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Refreid beans
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk smør eller olivenolie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 dåse kidneybønne
  • salt
  • sort peber
Salat
  • 300 g blandet salat Gerne kålsalater: spidskål, rødkål, grønkål
  • 1 lille rødløg
  • 1 frisk chili
  • 1 friskpresset limesaft
  • 1 håndfuld frisk koriander
Tilbehør
  • 2.5 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk stærk chilisauce
  • 1 salt
  • 8 små majstortillaer alt. hvedetortilla

Sådan gør du

Sådan gør du:
  • 1.
    Skær løg i tern, og hak hvidløget fint.

  • 2.
    Varm smør eller olivenolie i en gryde, og steg løg et par minutter, til de begynder at tage farve.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, spidskommen og koriander, og kom bønnerne i med lidt af væden fra dåserne.

  • 4.
    Lad det simre i 10 min. og mos det groft, eller brug en stavblender.

  • 5.
    Smag til med salt og peber.

  • 6.
    Til salat snittes kål meget fint og blandes med fintsnittet rødløg, hakket chili, limesaft og koriander.

  • 7.
    Rør en dressing af yoghurt og chilisauce, og smag til med salt.

  • 8.
    Varm tortillas efter pakkens anvisning, og smør med refried beans.

  • 9.
    Kom kålsalat og dressing over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6072 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
386 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.2 g
Protein: 18.6 %4.2 g
Kulhydrat: 59.7 %13.6 g
Fedt: 21.7 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;