Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Juletiramisu med svesker, cognac og kanel

Bedømmelse (10)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

150 g svesker uden sten

50 ml cognac

150 g mascarpone

1 æg, delt i hvider og blommer

50 g sukker

0,75 dl piskefløde

12 ladyfingers

1½ dl espresso

2 spsk. Sukker

75 g mørk chokolade, hakket

1 tsk. kanel

Læg svesker i blød i cognac natten over. Rør mascarpone sammen med æggeblomme og 50 g sukker til det er lyst og luftigt. Pisk æggehviden stiv og pisk fløden til skum. Vend hviden sammen med mascarponeblandingen og vend forsigtigt flødeskummet i.

Opløs 2 spsk sukker i espressoen og kom det i en dyb tallerken. Vend hver ladyfinger i kaffen og læg halvdelen af dem i bunden af 4 serveringsskåle. Fordel sveskerne over og hæld resten af cognacen henover. Kom derefter hakket chokolade og halvdelen af mascarponecremen på. Dyp de sidste ladyfingers i kaffe og kom oven på og til sidst resten af cremen.

Lad tiramisuen trække i køleskabet i 2-3 timer og drys med kanel og evt. ekstra hakket chokolade ved servering.

 

Energi pr. person: 2556KJ/611Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,4 g.
Kulhydrat: 35,1 g.
Fedt: 19 g.

Juletiramisu med svesker

Læg svesker i blød i cognac natten over. Rør mascarpone sammen med æggeblomme og 50 g sukker til det er lyst og luftigt. Pisk æggehviden stiv og pisk fløden til skum. Vend hviden sammen med mascarponeblandingen og vend forsigtigt flødeskummet i.

Opløs 2 spsk sukker i espressoen og kom det i en dyb tallerken. Vend hver ladyfinger i kaffen og læg halvdelen af dem i bunden af 4 serveringsskåle. Fordel sveskerne over og hæld resten af cognacen henover. Kom derefter hakket chokolade og halvdelen af mascarponecremen på. Dyp de sidste ladyfingers i kaffe og kom oven på og til sidst resten af cremen.

Lad tiramisuen trække i køleskabet i 2-3 timer og drys med kanel og evt. ekstra hakket chokolade ved servering.

 

Energi pr. person: 2556KJ/611Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,4 g.
Kulhydrat: 35,1 g.
Fedt: 19 g.