Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Juletiramisu med svesker, cognac og kanel
Juletiramisu med svesker, cognac og kanel
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
5 cl cognac
150 g svesker uden sten
150 g mascarpone
1 æg, delt i hvider og blommer
50 g sukker
0.75 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
12 ladyfingers
1.5 dl espressokaffe
2 g sukker
75 g mørk chokolade, hakket
1 tsk stødt kanel
Sådan gør du
1.
Læg svesker i blød i cognac natten over.
2.
Rør mascarpone sammen med æggeblomme og 50 g sukker til det er lyst og luftigt.
3.
Pisk æggehviden stiv og pisk fløden til skum.
4.
Vend hviden sammen med mascarponeblandingen og vend forsigtigt flødeskummet i.
5.
Opløs 2 spsk sukker i espressoen og kom det i en dyb tallerken.
6.
Vend hver ladyfinger i kaffen og læg halvdelen af dem i bunden af 4 serveringsskåle.
7.
Fordel sveskerne over og hæld resten af cognacen henover.
8.
Kom derefter hakket chokolade og halvdelen af mascarponecremen på.
9.
Dyp de sidste ladyfingers i kaffe og kom oven på og til sidst resten af cremen.
10.
Lad tiramisuen trække i køleskabet i 2-3 timer og drys med kanel og evt. ekstra hakket chokolade ved servering.
Italiensk
Kager
SPISETID opskrift
Kaffe
Jul
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11707 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1207 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
6.5 %
4.6 g
Kulhydrat:
53 %
37.7 g
Fedt:
36.4 %
11.9 g
Alkohol:
4.1 %
1.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;