HjemOpskrifterJulerødkålen

Julerødkålen

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 750 g rødkål
  • 3 æbler (F.eks. Ingrid Marie)
  • 100 g tørrede tranebær
  • 0.5 dl hvid balsamicoeddike
  • 1.5 dl ribsgelé
  • 2 spsk koncentreret andefond
  • groft salt
  • sukker

Sådan gør du

  • 1.
    Skyl og snit rødkålen og skær æblerne i både.

  • 2.
    Varm rødkål, æbler, tranebær, eddike, ribsgelé og fond og lad småkoge ca. 20 minutter.

  • 3.
    Smag til med salt og sukker.

  • 4.
    Servér til and, kalkun eller flæskesteg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3346 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
230 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 5.6 %0.8 g
Kulhydrat: 90.9 %12.3 g
Fedt: 3.5 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;