Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Jordbærspyd med myntepesto
Jordbærspyd med myntepesto
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g jordbær
4 træspyd
2 spsk rørsukker
75 g marcipan, fintrevet
1 tsk citronskal (usprøjtet)
4 kvaste hakket mynte
mascarpone eller vaniljeis
Sådan gør du
1.
Sæt jordbærrene på spyd og læg spyddene i en foliebakke.
2.
Bland rørsukker, fintrevet marcipan, citronskal og hakket mynte i en skål.
3.
Drys bærrene med halvdelen af pestoen.
4.
Grill jordbærspyddene ca. 5 minutter i ovnen til pestoen er gylden, eller på en uglaseret klinke på grillen, til marcipanen er sprød.
5.
Servér jordbærspyddene straks med rørt mascapone eller vaniljeis, drysset med resten af pestoen.
Is
Søde sager
Frugt
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3240 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
338 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
12.3 %
2.4 g
Kulhydrat:
61.9 %
12.3 g
Fedt:
25.8 %
2.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;