Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Jordbærlagkage
Jordbærlagkage
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
Kagebunde
4 æg
1 tsk vaniljesukker
175 g sukker
150 g hvedemel + 1 spsk. til formen
1 tsk bagepulver
1 tsk smør til formen
Fyld
1 pose kagecreme
5 dl sødmælk (afhængig af hvilken creme, du anvender)
2 dl piskefløde
500 g jordbær
1 spsk flormelis
Sådan gør du
1.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen, til det er helt lyst og skummende.
2.
Sigt mel og bagepulver ned i, og vend dejen forsigtigt sammen, uden at slå luften ud af æggene.
3.
Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 22 cm.
4.
Smør bund og sider med smør, og drys med et tyndt lag mel.
5.
Kom dejen i formen, og bag i 30-40 min. ved 180°C.
6.
Lad kagen køle helt af, og del den så i to stykker.
7.
Pisk kagecreme af pulver og mælk efter pakkens anvisning.
8.
Pisk fløden til skum, og vend den sammen med cremen.
9.
Skær halvdelen af jordbærrene i tern, og skær resten i skiver eller halve.
10.
Kom halvdelen af cremen på den nederste kagebund, og kom jordbærtern over.
11.
Læg den anden kagebund over, og top med resten af cremen.
12.
Pynt med de sidste jordbær og lidt flormelis drysset gennem en sigte.
Frugt
Lagkager
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12586 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
695 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
8.4 %
3.4 g
Kulhydrat:
57 %
23.3 g
Fedt:
34.6 %
6.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;