Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Italiensk Osso Buco a la milanese
Italiensk Osso Buco a la milanese
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
6 skiver kalveskanke
hvedemel
smør eller olie til stegning
1 dåse koncentreret tomatpuré
7.5 dl koncentreret oksefond
10 fed hvidløg
2 friske chilier
4 persillerødder
Risotto milanese:
2 spsk olivenolie
1 skalotteløg i tern
200 g ris
2 dl hvidvin
7 dl koncentreret grøntsagsfond
100 g parmesanost
salt og sort peber
Drys:
revet appelsinskal (usprøjtet)
revet citronskal (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Vend de optøede Osso Buco stykkeri mel og steg dem gyldne i en pande.
2.
Kom de brunede stykker i en stor gryde.
3.
Kom tomatpure i og lad det brænde lidt af.
4.
Kom oksefond, hvid-løg og chili i gryden og lad det simrei 2 timer under låg.
5.
Efter 1 time kommes persillerødder i.
6.
Lav risotto ca. 20 min. inden servering.
7.
Varm olien op og sauter skalotteløg og risotto ris til risene er klare.
8.
Kom hvidvin på og rør rundt hele tiden og tilsæt bouillon ad flere omgange.
9.
Risotto skal røres lidt i hele tiden.
10.
Kom revet parmesanost i og smag til med salt og peber.
11.
Anret Osso Buco med risotto milanese og drys af appelsin og citronskal.
Italiensk
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
33029 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
660 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
32.4 %
12.6 g
Kulhydrat:
27.9 %
10.8 g
Fedt:
38 %
6.8 g
Alkohol:
1.7 %
0.4 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;