Italiensk fiskesalat med torsk, fennikel og mozzarella

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Italiensk fiskesalat med torsk, fennikel og mozzarella
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g torskefilet

1 kvist rosmarin

Salt og sort peber

1 fennikel

2 endivie/julesalat

150 g cherrytomater

Saft af ½ citron

4 spsk. olivenolie

150 g mini mozzarella

50 g sorte oliven, f.eks. leccino eller kalamata

Sådan gør du

Læg torsken i et ovnfast fad. Hak rosmarinen fint, og drys det over fisken på over- og underside. Krydr med salt og peber, og bag fisken i 10-12 min. ved 180°C. Lad fisken køle helt ned, og bræk den i mindre stykker. Skær fennikel og endivie i meget tynde skiver, og skær cherrytomater i skiver. Vend grøntsagerne sammen med citronsaft og halvdelen af olivenolien. Anret på portionstallerkener eller ét fad, og kom stykker af torsk, mozzarella og oliven over. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med lidt salt og peber.

 

Energi pr. person: 1191KJ/285Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 1,9 g.
Fedt: 8,6 g.