HjemOpskrifterItaliensk fiskesalat med torsk, fennikel og mozzarella

Italiensk fiskesalat med torsk, fennikel og mozzarella

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g torskefileter
  • 1 rosmarinkvist
  • salt & sort peber
  • 1 fennikel
  • 2 julesalat
  • 150 g cherrytomater
  • saften fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • 4 spsk olivenolie
  • 150 g mini friske mozzarella oste
  • 50 g sorte oliven

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg torsken i et ovnfast fad.

  • 2.
    Hak rosmarinen fint, og drys det over fisken på over- og underside.

  • 3.
    Krydr med salt og peber, og bag fisken i 10-12 min. ved 180°C.

  • 4.
    Lad fisken køle helt ned, og bræk den i mindre stykker.

  • 5.
    Skær fennikel og endivie i meget tynde skiver, og skær cherrytomater i skiver.

  • 6.
    Vend grøntsagerne sammen med citronsaft og halvdelen af olivenolien.

  • 7.
    Anret på portionstallerkener eller ét fad, og kom stykker af torsk, mozzarella og oliven over.

  • 8.
    Dryp med resten af olivenolien, og krydr med lidt salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6035 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
497 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 21.5 %6.3 g
Kulhydrat: 9.4 %2.7 g
Fedt: 69.1 %9.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;