HjemOpskrifterItaliano hotdogs med balsamicoløg, aioli og bagte tomater

Italiano hotdogs med balsamicoløg, aioli og bagte tomater

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 4 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 tsk sukker
  • 150 g cherrytomater
  • 4 salsiccia grill pølse
  • 4 brioche hotdogbrød
  • 6 spsk aioli
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Skær rødløg i tynde skiver, og steg dem ved middel varme i 1 spsk. olivenolie i 10 min., til de begynder at falde sammen.

  • 2.
    Tilsæt balsamico og sukker, krydr med lidt salt og peber og steg videre, mens balsamicoen koger ind, og løgene bliver bløde – ca. 5 min.

  • 3.
    Halvér tomaterne, og vend dem med resten af olivenolien i et ovnfast fad.

  • 4.
    Krydr med lidt salt og peber, og bag dem i 15 min. ved 175°C.

  • 5.
    Grill eller steg pølserne 2 min. pr. side, og lun hotdogbrødene.

  • 6.
    Kom pølserne i brødene, og top med aioli, løg, bagte tomater og godt med basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9132 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
832 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 20 %9.8 g
Kulhydrat: 27.4 %13.4 g
Fedt: 52.6 %11.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;