Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Isparfait med hindbær og mandelkrokant
Isparfait med hindbær og mandelkrokant
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
mandelkrokant:
50 g mandler
50 g sukker
parfait:
350 g hindbær
200 g sukker
6 past. æggeblommer
1 vaniljestang
2 past. æggehvider
3 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
Sådan gør du
1.
Smut mandlerne.
2.
Smelt sukkeret i en pande til det begynder at karamellisere.
3.
Vend mandlerne i og vend det ud på en bageplade med bagepapir.
4.
Lad det køle af og hak det.
5.
Tag 150 g hindbær fra og kog resten af hindbærrene sammen med 25 g sukker i 10 min.
6.
Kør det gennem en sigte.
7.
Pisk æggeblommer sammen med 100 g sukker og vanilje til det er lyst og skummende.
8.
I en anden skål piskes 75 g sukker til marengs sammen med æggehviderne.
9.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggeblommeblandingen.
10.
Vend til sidst marengsen i.
11.
Tag halvdelen af isblandingen fra og vend forsigtigt hindbærpuré i.
12.
Vend hele hindbær og mandelkrokant i den anden halvdel.
13.
Beklæd en sandkageform på 1 liter med plastfolie, så folien hænger ud over siderne.
14.
Hæld den hvide isblanding i først og glat overfladen.
15.
Hæld derefter den lyserøde blanding over og glat overfladen.
16.
Dæk med plastfolie og frys parfaiten i mindst 4 timer.
17.
Sæt parfaiten i køleskabet 30 min. før den skal serveres.
18.
Vend den ud på et fad og skær i skiver.
Is
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11611 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1051 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
6.1 %
3.8 g
Kulhydrat:
40.1 %
24.8 g
Fedt:
53.8 %
15.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;