Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ingefærstegt lever med asiatisk rodfrugtsalat
Ingefærstegt lever med asiatisk rodfrugtsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Asiatisk rodfrugtsalat
200 g gulerødder
200 g pastinakker
1 æble
200 g jordskokker
50 g rødkål
Dressing
2 spsk friskpresset appelsinsaft
2 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk akaciehonning
1 finthakket rød chilipeber
15 g fintrevet frisk ingefær
2 spsk olivenolie
groft salt
friskkværnet peber
Ingefærstegt lever
500 g griselever
2 spsk vegetabilsk olie
20 g frisk ingefær
1 spsk sojasauce
1 spsk østerssauce
50 g porrer
2 dl frisk koriander
Tilbehør
brød - fx ristet skiver af baguette
Sådan gør du
1.
Skær gulerod, pastinak og æble i julienne.
2.
Skær jordskokker i tynde skiver og skær rødkål i strimler.
3.
Bland det hele sammen i en stor skål.
4.
Pisk appelsinsaft, citronsaft, akaciehonning, chili, ingefær og olivenolie sammen.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Kom dressingen over rodfrugterne og lad det trække smag indtil servering.
7.
Skyl leverstykkerne og tør dem godt.
8.
Skær leveren i strimler.
9.
Varm olien op i en pande eller wok.
10.
Skær ingefær i skiver og rist dem gyldne.
11.
Rist leverstrimlerne hurtigt i ca. 4 minutter.
12.
Tilsæt soyasauce, østerssauce samt porre skåret i julienne og vend retten hurtigt rundt i panden eller wokken.
13.
Drys med koriander og server med rodfrugtsalat og skiver af baguette.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6816 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
429 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
29.6 %
7.5 g
Kulhydrat:
30.2 %
7.6 g
Fedt:
40.2 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;