HjemOpskrifterHvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa

Hvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g skrubbefileter
  • 1 dl hvidvin
  • 500 g tomater
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chilipeber
  • 5 stilke bredbladet persille
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk eddike
  • 1 spsk akaciehonning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 2.
    Krydr skrubbefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.

  • 3.
    Læg skrubberne i et ovnfast fad, og hæld hvidvin ved.

  • 4.
    Damp skrubberne i ovnen i ca. 12 min.

  • 5.
    Hak tomaterne fint og skær peberfrugter og rødløg i små tern.

  • 6.
    Flæk chilien, fjern kerner, og hak chilien fint.

  • 7.
    Vend tomater med peberfrugt, rødløg, presset hvidløg, chili og hakket persille.

  • 8.
    Tilsæt olivenolie, eddike og honning, og krydr med salt og peber.

  • 9.
    Servér med pasta og tomatsalsa.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3896 kj / 931 kcal
Næringsindhold pr. 100g
244 kj / 58 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 44.2 %6.3 g
Kulhydrat: 24.4 %3.5 g
Fedt: 24.1 %1.6 g
Alkohol: 7.3 %0.6 g
;