Hvidvinsdampet skrubbe med tomatsalsa

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g skrubbefileter
1 dl hvidvin eller bouillon
500 g tomater
2 peberfrugter
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
5 kviste bredbladet persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. eddike
1 spsk. akaciehonning

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Krydr skrubbefileterne med salt og peber, og rul dem sammen. Læg skrubberne i et ovnfast fad, og hæld hvidvin ved. Damp skrubberne i ovnen i ca. 12 min.

Hak tomaterne fint og skær peberfrugter og rødløg i små tern. Flæk chilien, fjern kerner, og hak chilien fint. Vend tomater med peberfrugt, rødløg, presset hvidløg, chili og hakket persille. Tilsæt olivenolie, eddike og honning, og krydr med salt og peber.

Servér med pasta og tomatsalsa.