HjemOpskrifterHvid gløgg med æblecider, ingefær og bourbon

Hvid gløgg med æblecider, ingefær og bourbon

Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 1 liter sød æblecider
  • 4 spsk honning
  • 3 x 6 cm frisk ingefær
  • 4 kanelstænger
  • 6 stjerneanis
  • 1 flaske hvidvin
  • ⅘ dl Arla Karolines Køkken® Vaniljesauce med bourbon vanilje
  • 1 æble
  • 1 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom æblecider i en gryde med honning, ingefær i tynde skiver, kanel og stjerneanis.

  • 2.
    Lad det simre ved meget svag varme i 30 min.

  • 3.
    Tilsæt hvidvin, bourbon, saft af ½ citron og varm det op, uden at det koger.

  • 4.
    Servér med skiver af frisk æble og citron.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5920 kj / 1415 kcal
Næringsindhold pr. 100g
257 kj / 61 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 2.3 %0.3 g
Kulhydrat: 54.3 %8.2 g
Fedt: 7.3 %0.5 g
Alkohol: 36.1 %3.1 g
;