Hummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt

30-60 min

Ingredienser

1 dåse kikærter

1 ubehandlet citron

Salt og sort peber

1 fed hvidløg

4 spsk tahin (kan erstattes med peanutbutter)

500 g kyllingeinderfilet

1 spsk olivenolie

2 peberfrugter

250 g små tomater

2 rødløg. 

1 kvist rosmarin

Kom kikærter inklusiv væde i en blender sammen med saft fra ½ citron, salt, peber, hvidløg og tahin. Blend det sammen til en cremet humus. Smag til om der mangler salt eller citron. Vend kylling med olivenolie, grove stykker af peberfrugt og tomater Skær rødløg i både, skær resten af citronen i grove stykker og vend i sammen med rosmarin, salt og peber. Bred det ud i en bradepande og steg i ovnen i 20 min. ved 200°C. Server sammen med hummus. 

 

Energi pr. person: 2067KJ/494Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 8,1 g.

Fedt: 2,8 g.

Hummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt

Kom kikærter inklusiv væde i en blender sammen med saft fra ½ citron, salt, peber, hvidløg og tahin. Blend det sammen til en cremet humus. Smag til om der mangler salt eller citron. Vend kylling med olivenolie, grove stykker af peberfrugt og tomater Skær rødløg i både, skær resten af citronen i grove stykker og vend i sammen med rosmarin, salt og peber. Bred det ud i en bradepande og steg i ovnen i 20 min. ved 200°C. Server sammen med hummus. 

 

Energi pr. person: 2067KJ/494Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 8,1 g.

Fedt: 2,8 g.