HjemOpskrifterHummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt

Hummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dåse kikært i lage
  • 1 ubehandlet citron (usprøjtet)
  • salt og sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk tahin
  • 500 g kyllingeinderfileter
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 peberfrugter
  • 250 g tomater
  • 2 rødløg
  • 1 rosmarinkvist

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom kikærter inklusiv væde i en blender sammen med saft fra ½ citron, salt, peber, hvidløg og tahin.

  • 2.
    Blend det sammen til en cremet humus.

  • 3.
    Smag til om der mangler salt eller citron.

  • 4.
    Vend kylling med olivenolie, grove stykker af peberfrugt og tomater Skær rødløg i både, skær resten af citronen i grove stykker og vend i sammen med rosmarin, salt og peber.

  • 5.
    Bred det ud i en bradepande og steg i ovnen i 20 min. ved 200°C.

  • 6.
    Server sammen med hummus.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6311 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
348 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 41.5 %8.5 g
Kulhydrat: 24.5 %5.0 g
Fedt: 34 %3.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;