Hummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
hummus-med-ovnstegt-rosmarinkylling-citron-og-peberfrugt
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 dåse kikærter

1 ubehandlet citron

Salt og sort peber

1 fed hvidløg

4 spsk tahin (kan erstattes med peanutbutter)

500 g kyllingeinderfilet

1 spsk olivenolie

2 peberfrugter

250 g små tomater

2 rødløg. 

1 kvist rosmarin

Sådan gør du

Kom kikærter inklusiv væde i en blender sammen med saft fra ½ citron, salt, peber, hvidløg og tahin. Blend det sammen til en cremet humus. Smag til om der mangler salt eller citron. Vend kylling med olivenolie, grove stykker af peberfrugt og tomater Skær rødløg i både, skær resten af citronen i grove stykker og vend i sammen med rosmarin, salt og peber. Bred det ud i en bradepande og steg i ovnen i 20 min. ved 200°C. Server sammen med hummus. 

 

Energi pr. person: 2067KJ/494Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 8,1 g.
Fedt: 2,8 g.