HjemOpskrifterHummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt
Hummus med ovnstegt rosmarinkylling, citron og peberfrugt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
1 dåse kikært i lage
1 ubehandlet citron (usprøjtet)
salt og sort peber
1 fed hvidløg
4 spsk tahin
500 g kyllingeinderfileter
1 spsk olivenolie
2 peberfrugter
250 g tomater
2 rødløg
1 rosmarinkvist
Sådan gør du
1.
Kom kikærter inklusiv væde i en blender sammen med saft fra ½ citron, salt, peber, hvidløg og tahin.
2.
Blend det sammen til en cremet humus.
3.
Smag til om der mangler salt eller citron.
4.
Vend kylling med olivenolie, grove stykker af peberfrugt og tomater Skær rødløg i både, skær resten af citronen i grove stykker og vend i sammen med rosmarin, salt og peber.
5.
Bred det ud i en bradepande og steg i ovnen i 20 min. ved 200°C.