HjemOpskrifterHotdog med aioli, rosmarinristede svampe og tomatsalat

Hotdog med aioli, rosmarinristede svampe og tomatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g champignoner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hakket friske rosmarinblade
  • salt & sort peber
  • 250 g cherrytomater
  • 6 cornichoner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 5 oksepølser
  • 5 pølsebrød
  • ¾ dl aioli
  • 50 g sennep
  • 1 potte brøndkarse

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær svampene i skiver, og steg dem i 1 spsk. olivenolie sammen med rosmarin.

  • 2.
    Krydr med salt og peber.

  • 3.
    Skær cherrytomater i kvarte, og skær cornichoner i små tern.

  • 4.
    Vend tomater og cornichoner sammen med 1 spsk. olivenolie og hvidvinseddike.

  • 5.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 6.
    Grill eller steg pølserne, og lun pølsebrødene.

  • 7.
    Lav hotdogs toppet med svampe, tomatsalat, aioli, sennep og brøndkarse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4607 kj / 1101 kcal
Næringsindhold pr. 100g
422 kj / 101 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 24.4 %6.1 g
Kulhydrat: 10.5 %2.6 g
Fedt: 65.1 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;