Hotdog med aioli, rosmarinristede svampe og tomatsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Hotdog med aioli, rosmarinristede svampe og tomatsalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g champignon 

1 spsk. olivenolie 

1 spsk. hakket rosmarin 

Salt og sort peber

250 g cherrytomater

6 cornichoner 

1 spsk. olivenolie 

1 tsk. hvidvinseddike

5 Sashi oksepølser 

5 pølsebrød 

75 g aioli 

50 g sennep 

1 potte brøndkarse

 

Sådan gør du

Skær svampene i skiver, og steg dem i 1 spsk. olivenolie sammen med rosmarin. Krydr med salt og peber. Skær cherrytomater i kvarte, og skær cornichoner i små tern. Vend tomater og cornichoner sammen med 1 spsk. olivenolie og hvidvinseddike. Krydr med lidt salt og peber. Grill eller steg pølserne, og lun pølsebrødene. Lav hotdogs toppet med svampe, tomatsalat, aioli, sennep og brøndkarse. 

 

Energi pr. person: 2561KJ/612Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,4 g. 
Kulhydrat: 10,7 g. 
Fedt: 13,4 g.