HjemOpskrifterHonning- og chilimarinerede koteletter

Honning- og chilimarinerede koteletter

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 grisekoteletter
  • 1 dl olie
  • 1 spsk flydende honning
  • 0.5 tsk chiliflage
  • 1 knust fed hvidløg
  • 200 g glasnudler
  • 1 stor, moden mangofrugt
  • 1 agurk
  • 1 friskpresset limesaft
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 dl grofthakket frisk koriander
  • 50 g saltede mandler
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Rør olie, salt, peber, honning, chili og hvidløg sammen i en skål.

  • 2.
    Vend koteletter heri og stil dem til side.

  • 3.
    Kog nudlerne efter anvisning på pakken og afkøl dem med koldt vand.

  • 4.
    Skær mango og agurk i tern.

  • 5.
    Pisk limesaft og sesamolie sammen til en dressing.

  • 6.
    Vend nudler, mango, agurk, koriander og dressing sammen i et fad og drys mandler over.

  • 7.
    Steg koteletterne ved moderat høj varme i 2-2,5 min. på hver side.

  • 8.
    Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 5 min.

  • 9.
    Servér koteletterne lune med thaisalaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12640 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
780 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 15.7 %7.2 g
Kulhydrat: 32.5 %14.9 g
Fedt: 51.8 %10.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;