HjemOpskrifterHjemmelavet mysli med honning

Hjemmelavet mysli med honning

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 50 g byggryn
  • 150 g finvalsede havregryn
  • 100 g flydende honning
  • ½ dl vand
  • 50 g kokosmel
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g tørrede tranebær
  • 50 g hasselnødder

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm honning på en pande og vend med hasselnødder, solsikke­kerner, kokosmel og tranebær.

  • 2.
    Kom havregryn og bygflager i og lad det riste til det er gyldent.

  • 3.
    Tilsæt ½ dl vand.

  • 4.
    Kom mysli­blandingen i en bradepande med bagepapir og lad den tørre i 10 min. ved 200° C nederst i ovnen.

  • 5.
    Afkøles helt, inden den kommes på glas, opbevares tørt og tætsluttet.

  • 6.
    Tip: Erstat evt. soltørrede tranebær med tørrede æbler, dadler, rosiner eller blåbær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8990 kj / 2149 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1635 kj / 391 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 7.0 g
Protein: 8.4 %8.1 g
Kulhydrat: 48.6 %46.7 g
Fedt: 43 %19.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;