Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Hjemmelavet mysli med honning

Bedømmelse (1)
0-30 min
2 personer

Ingredienser

150 g finvalset havregryn
50 g bygflager
100 g flydende honning
½ dl vand
50 g kokosmel
50 g solsikkekerner
50 g soltørrede tranebær
50 g grofthakkede hasselnødder

Varm honning på en pande og vend med hasselnødder, solsikke­kerner, kokosmel og tranebær. Kom havregryn og bygflager i og lad det riste til det er gyldent. Tilsæt ½ dl vand.

Kom mysli­blandingen i en bradepande med bagepapir og lad den tørre i 10 min. ved 200° C nederst i ovnen. Afkøles helt, inden den kommes på glas, opbevares tørt og tætsluttet.

Tip: Erstat evt. soltørrede tranebær med tørrede æbler, dadler, rosiner eller blåbær.
 

Varm honning på en pande og vend med hasselnødder, solsikke­kerner, kokosmel og tranebær. Kom havregryn og bygflager i og lad det riste til det er gyldent. Tilsæt ½ dl vand.

Kom mysli­blandingen i en bradepande med bagepapir og lad den tørre i 10 min. ved 200° C nederst i ovnen. Afkøles helt, inden den kommes på glas, opbevares tørt og tætsluttet.

Tip: Erstat evt. soltørrede tranebær med tørrede æbler, dadler, rosiner eller blåbær.