Hjemmelavet mysli med honning

fork and spoon
Morgenmad
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

150 g finvalset havregryn
50 g bygflager
100 g flydende honning
½ dl vand
50 g kokosmel
50 g solsikkekerner
50 g soltørrede tranebær
50 g grofthakkede hasselnødder

Sådan gør du

Varm honning på en pande og vend med hasselnødder, solsikke­kerner, kokosmel og tranebær. Kom havregryn og bygflager i og lad det riste til det er gyldent. Tilsæt ½ dl vand.

Kom mysli­blandingen i en bradepande med bagepapir og lad den tørre i 10 min. ved 200° C nederst i ovnen. Afkøles helt, inden den kommes på glas, opbevares tørt og tætsluttet.

Tip: Erstat evt. soltørrede tranebær med tørrede æbler, dadler, rosiner eller blåbær.