Hjemmelavet burger

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g. hakket oksekød
1-2 tørrede chilier fra Santa Maria, finthakket
2 æggeblommer
2 skalotteløg, finthakket
Salt og kværnet peber
4 skiver cheddarost
4 stk. fuldkorns burgerboller
4 spsk. god mayonnaise
8 stk. hjertesalat
8 skiver tomat
4 drueagurker i skiver
8 skiver stegt bacon
1 lille fl. Stokes ketchup

Sådan gør du

Bland oksekød med frisk chili, skalotteløg, æggeblomme samt salt og peber og del i 4 bøffer. Steg eller grill bøfferne i ca. 5 min på hver side. Læg ost på bøfferne og lad den smelte.

Lun burgerbollerne i ovnen. Smør bollerne med mayonnaise og fordel salat og bøffer på de 4 underboller. Fordel tomat, drueagurk, bacon og ketchup på burgeren. Læg toppen på og servér evt. med fritter eller ovnstegte kartofler.