HjemOpskrifterHjemmelavet burger

Hjemmelavet burger

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g hakket oksekød
  • 1 frisk chili, finthakket
  • 2 æggeblommer
  • 2 skalotteløg, finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 skiver cheddarost, 22%
  • 4 burgerboller
  • 4 spsk mayonnaise
  • 8 hjertesalat
  • 8 skiver tomater
  • 4 syltede drueagurker i skiver
  • 8 bacon
  • 1 tomatketchup

Sådan gør du

  • 1.
    Bland oksekød med frisk chili, skalotteløg, æggeblomme samt salt og peber og del i 4 bøffer.

  • 2.
    Steg eller grill bøfferne i ca. 5 min på hver side.

  • 3.
    Læg ost på bøfferne og lad den smelte.

  • 4.
    Lun burgerbollerne i ovnen.

  • 5.
    Smør bollerne med mayonnaise og fordel salat og bøffer på de 4 underboller.

  • 6.
    Fordel tomat, drueagurk, bacon og ketchup på burgeren.

  • 7.
    Læg toppen på og servér evt. med fritter eller ovnstegte kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
39299 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1295 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 15.9 %12.2 g
Kulhydrat: 34.7 %26.4 g
Fedt: 49.4 %17.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;