Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hjemmelavede tarteletter med hønsesalat og sprøde asparges
Hjemmelavede tarteletter med hønsesalat og sprøde asparges
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
1 rulle fersk butterdej
1 æg
250 g dampet eller stegt kyllingekød
75 g mayonnaise
50 g creme fraiche 18%
2 tsk grov sennep
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
0.5 bundt grøn asparges
4 skiver bacon
0.5 bundt frisk kørvel
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Rul butterdejen ud og brug to runde udstikker med ca. 1-2 cm. forskel i diameter til at udstikke 4 x bund og kant.
2.
Læg bundene på en bageplade med bagepapir og pensl yderkanten med letpisket æg.
3.
Læg de o-formede kantstykker oven på og pensl toppen af kanten med æg.
4.
Prik med en gaffel et par gange i hver bund og bag butterdejsrederne i 12-15 min. ved 190 °C.
5.
Lad dem køle af.
6.
Det gør ikke noget, hvis der kommer små revner i siden.
7.
Hønsesalaten skal nok blive der.
8.
Pil kyllingekødet i mindre stykker.
9.
Rør mayonnaise sammen med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
10.
Knæk bunden af aspargesene og skær dem i mindre stykker.
11.
Gem et par pæne topstykker til pynt.
12.
Steg bacon sprød på en tør pande.
13.
Kom kylling og asparges i dressingen og vend det sammen.
14.
Fyld hønsesalaten i butterdejsrederne og pynt med bacon, aspargestoppe og lidt kørvel.
Forret
Frokost
SPISETID opskrift
Dansk
Fjerkræ
Jul
Påske
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5342 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
822 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
23 %
11.1 g
Kulhydrat:
3.3 %
1.6 g
Fedt:
73.7 %
16.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;