HjemOpskrifterHjemmelavede marinerede sild

Hjemmelavede marinerede sild

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g dobbelt sildefileter
  • salt & sort peber
Lage:
  • 200 g sukker
  • 1 tsk dildfrø
  • 1 tsk stødt allehånde
  • 1 laurbærblad
  • 1 rødløg
  • 15 peberkorn

Sådan gør du

  • 1.
    Rens fisken hvis nødvendigt og krydr den med salt og peber, hvorefter den lægges i et fad med skindsiden nedad.

  • 2.
    Lad den trække i 6-8 timer evt. natten over.

  • 3.
    Lagen koges op, hold evt. lidt igen med ­sukkeret, alt efter ens egen smag.

  • 4.
    Sildene kommes i et skoldet glas og lagen hældes over.

  • 5.
    Efter en uge er silden marineret og klar til en god frokost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4538 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
928 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 14.4 %7.8 g
Kulhydrat: 78.5 %42.9 g
Fedt: 7.1 %1.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;