Hjemmelavede marinerede sild

120+ min
4 personer

Ingredienser

200 g ferske sildefileter
Salt & peber

Lage:
200 g sukker
1 tsk dildfrø
1 tsk allehånde
1 laurbærblad
1 rødløg
15 peberkorn

Rens fisken hvis nødvendigt og krydr den med salt og peber, hvorefter den lægges i et fad med skindsiden nedad. Lad den trække i 6-8 timer evt. natten over.
Lagen koges op, hold evt. lidt igen med ­sukkeret, alt efter ens egen smag. Sildene kommes i et skoldet glas og lagen hældes over. Efter en uge er silden marineret og klar til en god frokost.

Rens fisken hvis nødvendigt og krydr den med salt og peber, hvorefter den lægges i et fad med skindsiden nedad. Lad den trække i 6-8 timer evt. natten over.
Lagen koges op, hold evt. lidt igen med ­sukkeret, alt efter ens egen smag. Sildene kommes i et skoldet glas og lagen hældes over. Efter en uge er silden marineret og klar til en god frokost.