Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hindbærcheesecake
Hindbærcheesecake
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
250 g hindbær
50 g sukker
150 g digestive kiks
75 g smør
3 blade husblas
1 vaniljestang
200 g flødeost naturel
150 g græsk inspireret yoghurt
40 g flormelis
2 spsk citronsaft
2.5 dl piskefløde
8 marengs kys
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kom 150 g af hindbærrene i en gryde med 50 g sukker.
2.
Kog det sammen i 5 min., mens hindbærrene moses lidt ud med en gaffel.
3.
Lad det køle af.
4.
Blend kiksene til smulder i en foodprocessor eller minihakker, og bland med smeltet smør.
5.
Beklæd bunden af en 20 cm springform med bagepapir, og tryk kiksemassen ned i et jævnt lag.
6.
Brug et glas eller krus med lodrette kanter til at presse det ned, så bunden bliver flad.
7.
Læg husblas i blød i en skål med koldt vand.
8.
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og rør dem sammen med flødeost, græsk yoghurt og flormelis.
9.
Tag husblas op af vandet, og kom det i en lille gryde sammen med citronsaft.
10.
Smelt det sammen og sluk for varmen.
11.
Kom en skefuld af osteblandingen i husblassen, og rør det sammen.
12.
Fortsæt med tre skefulde mere – en ad gangen – for at temperere husblassen.
13.
Kom nu hele husblasblandingen i ostecremen, og rør det sammen.
14.
Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i ostecremen.
15.
Hæld cremen i springformen.
16.
Det er en god idé først at fore springformens kant med kage- eller plastfolie.
17.
Læg skefulde af hindbærsaucen oven på ostecremen, og brug en kniv til at snirkle lidt rundt i det, så der dannes et flot mønster.
18.
Lad cheesecaken sætte sig på køl i mindst fire timer.
19.
Pynt med resten af hindbærrene samt marengskys.
Dessert
Cheesecakes
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14139 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1158 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
5.2 %
3.5 g
Kulhydrat:
30.1 %
20.5 g
Fedt:
64.7 %
20.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;