HjemOpskrifterHindbærsnitter

Hindbærsnitter

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 150 g blødt smør
  • 70 g flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0.5 dl vand
  • 75 g hindbær syltetøj
glasur og pynt:
  • 200 g flormelis
  • 4 dl vand
  • 3 spsk krymmel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smuldr smør, flormelis, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen og saml dejen med vand.

  • 2.
    Ælt den kort sammen og lad den hvile i køleskabet i 30 min.

  • 3.
    Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 3 mm tykkelse.

  • 4.
    Udstik 12 cirkler på 6-8 cm. og læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • 5.
    Bag dem i ca. 8 min. ved 190°C.

  • 6.
    Pas på de ikke bliver for mørke.

  • 7.
    Afkøl kagerne på en rist.

  • 8.
    Kom hindbærsyltetøj på halvdelen af kagerne.

  • 9.
    Kom glasur på resten af kagerne og pynt med krymmel.

  • 10.
    Læg dem sammen med den anden halvdel af kagerne.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13594 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1550 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 2.8 %2.5 g
Kulhydrat: 62.7 %57.2 g
Fedt: 34.5 %14.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;