Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Hindbærsnitter

Bedømmelse (2)
30-60 min
6 personer

Ingredienser

Antal: 6 stk.

150 g blødt smør

70 g flormelis

1 tsk. vaniljesukker

250 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

½ dl vand

75 g hindbærsyltetøj

Glasur af 200 g flormelis + 3-4 spsk. vand

3 spsk. krymmel

Smuldr smør, flormelis, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen og saml dejen med vand. Ælt den kort sammen og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 3 mm tykkelse. Udstik 12 cirkler på 6-8 cm. og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 8 min. ved 190°C. Pas på de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne på en rist.

Kom hindbærsyltetøj på halvdelen af kagerne. Kom glasur på resten af kagerne og pynt med krymmel. Læg dem sammen med den anden halvdel af kagerne.

 

Energi pr. person: 1702KJ/407Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,3 g.
Kulhydrat: 64,7 g.
Fedt: 23,3 g.

Hindbærsnitter

Smuldr smør, flormelis, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen og saml dejen med vand. Ælt den kort sammen og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 3 mm tykkelse. Udstik 12 cirkler på 6-8 cm. og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 8 min. ved 190°C. Pas på de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne på en rist.

Kom hindbærsyltetøj på halvdelen af kagerne. Kom glasur på resten af kagerne og pynt med krymmel. Læg dem sammen med den anden halvdel af kagerne.

 

Energi pr. person: 1702KJ/407Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,3 g.
Kulhydrat: 64,7 g.
Fedt: 23,3 g.