Hindbærsnitter

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Hindbærsnitter
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Antal: 6 stk.

150 g blødt smør

70 g flormelis

1 tsk. vaniljesukker

250 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

½ dl vand

75 g hindbærsyltetøj

Glasur af 200 g flormelis + 3-4 spsk. vand

3 spsk. krymmel

Sådan gør du

Smuldr smør, flormelis, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen og saml dejen med vand. Ælt den kort sammen og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 3 mm tykkelse. Udstik 12 cirkler på 6-8 cm. og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 8 min. ved 190°C. Pas på de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne på en rist.

Kom hindbærsyltetøj på halvdelen af kagerne. Kom glasur på resten af kagerne og pynt med krymmel. Læg dem sammen med den anden halvdel af kagerne.

 

Energi pr. person: 1702KJ/407Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,3 g.
Kulhydrat: 64,7 g.
Fedt: 23,3 g.