Hindbær-brownies

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Hindbær-brownies
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

150 g mørk chokolade, min. 70 % kakaoindhold

150 g smør

200 g sukker

1 tsk. vaniljepaste eller vaniljesukker

1 nip salt

2 store æg

125 g hvedemel

100 g hindbær

1 tsk. smør til formen
 

Sådan gør du

Bræk chokoladen i stykker, og smelt den sammen med smør over vandbad eller i mikroovn. Bland sukker, vanilje og salt i. Rør æggene let sammen, og kom dem i dejen. Sigt melet i, og rør dejen sammen. Smør en form på ca. 20x25 cm, og beklæd bunden med bagepapir. Kom dejen i, og fordel den i et jævnt lag. Kom hindbærrene på toppen, og tryk dem let ned i dejen. Bages i 20-25 min. ved 175°C.

 

Energi pr. person: 1180KJ/282Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,1 g. 
Kulhydrat: 40,6 g. 
Fedt: 24,5 g.