Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Helstegt kylling på kartoffel-porrebund
Helstegt kylling på kartoffel-porrebund
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g persillerødder
750 g kartofler
2 porrer
10 friske salvieblade
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 kylling
SÅDAN GØR DU
1.
Skrub kartoflerne og persillerødderne og skær dem i tynde skiver.
2.
Rens porrerne og skær dem i skiver på en halv cm.
3.
Kom grøntsagerne i et ovnfast fad og vend med salvieblade, salt, peber og olivenolie.
4.
Læg kyllingen oven på med brystet opad og steg det hele i ovnen i 50 min. ved 200°C.
Grøntsager
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11611 kj / 2775 kcal
Næringsindhold pr. 100g
453 kj / 108 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
42 %
11.2 g
Kulhydrat:
25.7 %
6.9 g
Fedt:
32.3 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;