Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Helstegt kylling på kartoffel-porrebund
Helstegt kylling på kartoffel-porrebund
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g persillerødder
750 g kartofler
2 porrer
10 blade frisk salvie
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 kylling
Sådan gør du
1.
Skrub kartoflerne og persillerødderne og skær dem i tynde skiver.
2.
Rens porrerne og skær dem i skiver på en halv cm.
3.
Kom grøntsagerne i et ovnfast fad og vend med salvieblade, salt, peber og olivenolie.
4.
Læg kyllingen oven på med brystet opad og steg det hele i ovnen i 50 min. ved 200°C.
Grøntsager
Fjerkræ
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12437 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
476 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
32.8 %
9.2 g
Kulhydrat:
23.1 %
6.5 g
Fedt:
44.1 %
5.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;