Helstegt kylling på kartoffel-porrebund

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Helstegt kylling på kartoffel-porrebund
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

750 kg kartofler

250 g persillerod

2 porrer

8-10 blade salvie

Salt og sort peber

1 spsk. olivenolie

1 kylling

Sådan gør du

Skrub kartoflerne og persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i skiver på en halv cm. Kom grøntsagerne i et ovnfast fad og vend med salvieblade, salt, peber og olivenolie. Læg kyllingen oven på med brystet opad og steg det hele i ovnen i 50 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. person: 3352KJ/801Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,7 g.
Kulhydrat: 6,1 g.
Fedt: 6,2 g.