Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Helstegt kylling på kartoffel-porrebund

Bedømmelse (7)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

750 kg kartofler

250 g persillerod

2 porrer

8-10 blade salvie

Salt og sort peber

1 spsk. olivenolie

1 kylling

Om råvarerne

Skrub kartoflerne og persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i skiver på en halv cm. Kom grøntsagerne i et ovnfast fad og vend med salvieblade, salt, peber og olivenolie. Læg kyllingen oven på med brystet opad og steg det hele i ovnen i 50 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. person: 3352KJ/801Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,7 g.
Kulhydrat: 6,1 g.
Fedt: 6,2 g.

Helstegt kylling på kartoffel-porrebund

Skrub kartoflerne og persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i skiver på en halv cm. Kom grøntsagerne i et ovnfast fad og vend med salvieblade, salt, peber og olivenolie. Læg kyllingen oven på med brystet opad og steg det hele i ovnen i 50 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. person: 3352KJ/801Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,7 g.
Kulhydrat: 6,1 g.
Fedt: 6,2 g.