Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Helstegt kylling med ovnbagt rød og grøn spidskål
Helstegt kylling med ovnbagt rød og grøn spidskål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.4 kg kyllinger
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 tsk stødt gurkemeje
spidskålssalat:
240 g kogte kikærter kogte og drænet
300 g lilla spidskål i store stykker
300 g spidskål i store stykker
2 spsk olivenolie
1 tsk stødt gurkemeje
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
dressing:
1 dl hakket mynteblade
2 spsk friskpresset limesaft
1 spsk honning
3 spsk olivenolie
SÅDAN GØR DU
1.
Skyl og dup kyllingen, pensl med oliven olie, drys med salt, peber og gurkemeje.
2.
Kom kylling i et ovnfast fad, giv den 20 min ved 220 grader°.
3.
Tag fadet ud og stil ovn temp. på 190 grader°.
4.
Kom kikærter, stykker af rød og grøn spidskål, oliven olie, gurkemeje, spidskommen og salt sammen i en skål og vend det hele rundt.
5.
Kom kål blandingen sammen med kyllingen tilbage i ovnen og giv den 1 time ved 190 grader°.
6.
Bland mynte med limesaft, honning og oliven olie sammen.
7.
Parter kylling inden servering og læg stykker tilbage i fadet.
8.
Hæld dressingen over den bagte kål lige inden servering.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15485 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
641 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
30.9 %
11.6 g
Kulhydrat:
8.7 %
3.3 g
Fedt:
60.4 %
10.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;