Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Helstegt blomkål med salsa verde og tahindressing
Helstegt blomkål med salsa verde og tahindressing
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 stort blomkål
1 spsk olivenolie
2 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
salt og sort peber
salsa verde:
1 dl frisk koriander
1 dl bredbladet persille
2 spsk kapers
1 tsk tørret chiliflage
1 spsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
4 spsk olivenolie
salt og sort peber
tahindressing:
4 spsk tahin
saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
3 spsk vand
groft salt
Sådan gør du
1.
Fjern bladene fra blomkålen og skær stokken af helt ind til bunden af blomkålen, så den kan stå lige uden at vippe.
2.
Gnid den med olie.
3.
Bland koriander, spidskommen, paprika, salt og peber og drys det ud over blomkålen – også bunden.
4.
Sæt blomkålen i et ovnfast fad og steg det i ovnen ved 200°C i 1 time og 15 min.
5.
Hak koriander, persille og kapers fint og bland med chiliflager, sennep, hvidvinseddike og olivenolie.
6.
Smag til med salt og peber.
7.
Rør tahin sammen med citronsaft og brug vand til at fortynde med, til du har en flydende dressing.
8.
Smag til med salt.
9.
Server det bagte blomkål med tahindressing og salsa verde – drys evt. med ekstra persille og koriander.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4632 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
561 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
9.3 %
3.1 g
Kulhydrat:
9.2 %
3.0 g
Fedt:
81.5 %
12.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;