HjemOpskrifterHellefisk med japansk kaviardressing og tang

Hellefisk med japansk kaviardressing og tang

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk sesamolie
  • 50 g sort stenbiderrogn
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 spsk sesamfrø
  • 200 g røgede hellefisk i skiver
  • 1 plade noritang
  • 1 bundt forårsløg

Sådan gør du

  • 1.
    Bland rogn med sesamolie, soja, akaciehonning og 1 spsk sesamfrø.

  • 2.
    Anret hellefisk på tallerkener eller et fad og afslut med den sorte dressing.

  • 3.
    Drys med tynde strimler af tang og fintsnittede forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3210 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
735 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 22.9 %9.9 g
Kulhydrat: 14.5 %6.3 g
Fedt: 62.6 %12.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;