HjemOpskrifterHellefisk med japansk kaviardressing og tang

Hellefisk med japansk kaviardressing og tang

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk sesamolie
  • 50 g sort stenbiderrogn
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 spsk sesamfrø
  • 200 g røget hellefisk i skiver
  • 1 plade noritang
  • 1 bundt forårsløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland rogn med sesamolie, soja, akaciehonning og 1 spsk sesamfrø.

  • 2.
    Anret hellefisk på tallerkener eller et fad og afslut med den sorte dressing.

  • 3.
    Drys med tynde strimler af tang og fintsnittede forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3423 kj / 818 kcal
Næringsindhold pr. 100g
783 kj / 187 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 22.1 %10.2 g
Kulhydrat: 13.6 %6.3 g
Fedt: 64.3 %13.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;