Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt
Hasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingebryststykker med ben
100 g rød pesto
150 g haricots verts
300 g hvidkål
1 spsk olivenolie
200 g edamamebønner
1 fed hvidløg
75 g sorte oliven
Sådan gør du
1.
Skær 5-6 dybe ridser i hvert kyllingebryst og smør pesto over.
2.
Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C.
3.
Snip imens bønnerne og snit hvidkålen i strimler.
4.
Varm olien i en pande og kom bønner og kål i.
5.
Steg det i 5 min. mens du vender i det.
6.
Tilsæt finthakket hvidløg, edamamebønner og oliven og steg videre i 4-5 min.
7.
Server med den bagte kylling.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7835 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
576 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
33 %
11.2 g
Kulhydrat:
6.8 %
2.3 g
Fedt:
60.2 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;