Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Hasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt
Hasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingebryststykker med ben
100 g rød pesto
150 g haricots verts
300 g hvidkål
1 spsk olivenolie
200 g edamamebønner
1 fed hvidløg
75 g sorte oliven
SÅDAN GØR DU
1.
Skær 5-6 dybe ridser i hvert kyllingebryst og smør pesto over.
2.
Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C.
3.
Snip imens bønnerne og snit hvidkålen i strimler.
4.
Varm olien i en pande og kom bønner og kål i.
5.
Steg det i 5 min. mens du vender i det.
6.
Tilsæt finthakket hvidløg, edamamebønner og oliven og steg videre i 4-5 min.
7.
Server med den bagte kylling.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5877 kj / 1405 kcal
Næringsindhold pr. 100g
431 kj / 103 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
40.9 %
10.4 g
Kulhydrat:
14.9 %
3.8 g
Fedt:
44.2 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;