Hasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 kyllingebryster 

100 g rød pesto 

150 g haricot verts 

300 g hvidkål 

1 spsk olivenolie 

200 g bælgede edamamebønner 

1 fed hvidløg

75 g sorte oliven 

Skær 5-6 dybe ridser i hvert kyllingebryst og smør pesto over. Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C. Snip imens bønnerne og snit hvidkålen i strimler. Varm olien i en pande og kom bønner og kål i. Steg det i 5 min. mens du vender i det. Tilsæt finthakket hvidløg, edamamebønner og oliven og steg videre i 4-5 min. Server med den bagte kylling

 

Energi pr. person: 1620KJ/387Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 
Protein: 9 g.
Kulhydrat: 4,9 g.
Fedt: 7,8 g.

Skær 5-6 dybe ridser i hvert kyllingebryst og smør pesto over. Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C. Snip imens bønnerne og snit hvidkålen i strimler. Varm olien i en pande og kom bønner og kål i. Steg det i 5 min. mens du vender i det. Tilsæt finthakket hvidløg, edamamebønner og oliven og steg videre i 4-5 min. Server med den bagte kylling

 

Energi pr. person: 1620KJ/387Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 
Protein: 9 g.
Kulhydrat: 4,9 g.
Fedt: 7,8 g.