4 personer
4 kyllingebryster
100 g rød pesto
150 g haricot verts
300 g hvidkål
1 spsk olivenolie
200 g bælgede edamamebønner
1 fed hvidløg
75 g sorte oliven
Skær 5-6 dybe ridser i hvert kyllingebryst og smør pesto over. Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C. Snip imens bønnerne og snit hvidkålen i strimler. Varm olien i en pande og kom bønner og kål i. Steg det i 5 min. mens du vender i det. Tilsæt finthakket hvidløg, edamamebønner og oliven og steg videre i 4-5 min. Server med den bagte kylling
Energi pr. person: 1620KJ/387Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 9 g.
Kulhydrat: 4,9 g.
Fedt: 7,8 g.