HjemOpskrifterHasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt

Hasselback kylling med rød pesto og sauteret grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • 100 g rød pesto
  • 150 g haricots verts
  • 300 g hvidkål
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g edamamebønner
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g sorte oliven

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær 5-6 dybe ridser i hvert kyllingebryst og smør pesto over.

  • 2.
    Læg kødet i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 20 min. ved 200°C.

  • 3.
    Snip imens bønnerne og snit hvidkålen i strimler.

  • 4.
    Varm olien i en pande og kom bønner og kål i.

  • 5.
    Steg det i 5 min. mens du vender i det.

  • 6.
    Tilsæt finthakket hvidløg, edamamebønner og oliven og steg videre i 4-5 min.

  • 7.
    Server med den bagte kylling.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5877 kj / 1405 kcal
Næringsindhold pr. 100g
431 kj / 103 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 40.9 %10.4 g
Kulhydrat: 14.9 %3.8 g
Fedt: 44.2 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;