Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Halloween cupcakes
Halloween cupcakes
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
12 kager
175 g blødt smør
175 g sukker
0.5 dl mælk
3 æg
4 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
120 g hvedemel
Frosting og pynt
250 g flormelis
80 g blødt smør
2 dl mælk
1 tsk vaniljesukker
orange og lilla pastafarve – du kan blande gul og rød samt blå og rød.
100 g hvid chokolade
20 g mørk chokolade, 80%
krymmel
Sådan gør du
1.
Til cupcakes røres smør og sukker sammen.
2.
Tilsæt mælk og æg, og pisk dejen godt.
3.
Kom kakao, bagepulver, vaniljesukker og hvedemel i, og rør dejen sammen.
4.
Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem i 15-20 min. ved 175°C.
5.
Lad kagerne køle af på en rist.
6.
Til frosting piskes flormelis med smør med kagespaden i en røremaskine eller med håndmixer.
7.
Når det er luftigt og lyst, tilsættes mælk og vaniljesukker.
8.
Del frostingen i to portioner, og farv dem hhv. orange og lilla med konditorfarve.
9.
Hvis du ikke kan få lilla farve, kan du blande rød og blå.
10.
Kom frostingen i to sprøjteposer med stjernetylle, og sprøjt toppe på hver cupcake.
11.
Hak chokoladen, og tag en tredjedel fra.
12.
Smelt resten over vandbad.
13.
Tag den smeltede chokolade af varmen, og tilsæt den sidste tredjedel for at temperere chokoladen.
14.
Lav små spøgelser af den hvide chokolade på et stykke bagepapir.
15.
Når chokoladen er hærdet, kan du smelte den mørke chokolade og lave øjne på spøgelserne ved hjælp af en tandstikker.
16.
Lad det hærde færdigt i køleskabet, og pynt dine cupcakes med de små spøgelser og lidt krymmel.
Børnekok
Fastelavn
SPISETID opskrift
Muffins og cupcakes
Brød og kager
Efterår
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21127 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1769 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
3.9 %
4.0 g
Kulhydrat:
47.2 %
49.1 g
Fedt:
48.9 %
23.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;