HjemOpskrifterHalloween cupcakes

Halloween cupcakes

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

12 kager
  • 175 g blødt smør
  • 175 g sukker
  • 0.5 dl mælk
  • 3 æg
  • 4 spsk kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 120 g hvedemel
Frosting og pynt
  • 250 g flormelis
  • 80 g blødt smør
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk vaniljesukker
  • orange og lilla pastafarve – du kan blande gul og rød samt blå og rød.
  • 100 g hvid chokolade
  • 20 g mørk chokolade, 80%
  • krymmel

Sådan gør du

  • 1.
    Til cupcakes røres smør og sukker sammen.

  • 2.
    Tilsæt mælk og æg, og pisk dejen godt.

  • 3.
    Kom kakao, bagepulver, vaniljesukker og hvedemel i, og rør dejen sammen.

  • 4.
    Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem i 15-20 min. ved 175°C.

  • 5.
    Lad kagerne køle af på en rist.

  • 6.
    Til frosting piskes flormelis med smør med kagespaden i en røremaskine eller med håndmixer.

  • 7.
    Når det er luftigt og lyst, tilsættes mælk og vaniljesukker.

  • 8.
    Del frostingen i to portioner, og farv dem hhv. orange og lilla med konditorfarve.

  • 9.
    Hvis du ikke kan få lilla farve, kan du blande rød og blå.

  • 10.
    Kom frostingen i to sprøjteposer med stjernetylle, og sprøjt toppe på hver cupcake.

  • 11.
    Hak chokoladen, og tag en tredjedel fra.

  • 12.
    Smelt resten over vandbad.

  • 13.
    Tag den smeltede chokolade af varmen, og tilsæt den sidste tredjedel for at temperere chokoladen.

  • 14.
    Lav små spøgelser af den hvide chokolade på et stykke bagepapir.

  • 15.
    Når chokoladen er hærdet, kan du smelte den mørke chokolade og lave øjne på spøgelserne ved hjælp af en tandstikker.

  • 16.
    Lad det hærde færdigt i køleskabet, og pynt dine cupcakes med de små spøgelser og lidt krymmel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21127 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1769 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 3.9 %4.0 g
Kulhydrat: 47.2 %49.1 g
Fedt: 48.9 %23.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;