HjemOpskrifterGulerod, rabarber & hindbærmarmelade

Gulerod, rabarber & hindbærmarmelade

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g rabarber
  • 500 g gulerødder
  • 2 dl vand
  • 500 g hindbær
  • 20 g brun farin
  • 1 kg syltesukker

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl gulerødderne.

  • 2.
    Riv dem groft.

  • 3.
    Skyl og rens rabarberne og skær dem i centimeter tykke stykker.

  • 4.
    Hæld gulerødder, rabarber og vand i en gryde og kog forsigtigt under låg i 10 minutter.

  • 5.
    Rens og skyl hindbærrene.

  • 6.
    Tilsæt hindbær og syltesukker i gryden og kog i ydereligere 3 minutter.

  • 7.
    Tag gryden fra varmen.

  • 8.
    Skum marmeladen af.

  • 9.
    Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til.

  • 10.
    Opbevares koldt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18581 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
683 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 1.1 %0.4 g
Kulhydrat: 97.9 %39.4 g
Fedt: 1 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;