HjemOpskrifterGrønkålschips med hvidløg og soja

Grønkålschips med hvidløg og soja

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g grønkål
  • 2 spsk olivenolie
  • 0.5 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 tsk flagesalt

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Vask og tør kålen grundigt.

  • 2.
    Brug en salatslynge eller tør godt med et rent viskestykke.

  • 3.
    Pluk kålen af stilkene og kom dem i en skål.

  • 4.
    Dryp olivenolie og soja over og drys med hvidløgspulver.

  • 5.
    Vend kålen godt rundt, så den dækkes af et fint lag olie og soja.

  • 6.
    Læg kålen i ét lag på en (eller to) bageplader med bagepapir.

  • 7.
    Bag i 20 min. ved 125 °C til kålen er sprød, men ikke brun.

  • 8.
    Drys med lidt salt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1357 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.1 g
Protein: 12.3 %3.3 g
Kulhydrat: 12.1 %3.2 g
Fedt: 75.6 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;