HjemOpskrifterGrøn salat med rosmarinbagte kartofler, ærteskud og parmesandressing

Grøn salat med rosmarinbagte kartofler, ærteskud og parmesandressing

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g små kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk finthakket frisk rosmarin
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • sort peber
  • 1 romainesalat
  • 0.5 agurk
  • 10 radiser
  • 1 potte ærteskud
  • 250 g Arla Karolines Køkken® fraiche parmesan og hvidløg 12% dressing med parmesan
  • 4 spsk parmigiano reggiano

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Del kartoflerne i halve og kom dem i et ovnfast fad.

  • 2.
    Vend dem med olivenolie, rosmarin og knust hvidløg og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Rist dem sprøde i ovnen ved 200°C i 25-30 min.

  • 4.
    Skær salaten i grove strimler og anret det i et fad.

  • 5.
    Skær agurk og radiser i tynde skiver og kom dem oven på sammen med de ristede kartofler og ærteskud.

  • 6.
    Kom fraichedressing og parmesan over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4494 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
299 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 15.6 %2.7 g
Kulhydrat: 39.8 %7.0 g
Fedt: 44.6 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;