Steg bacon sprødt i en tør pande, og læg det på køkkenrulle. Kom pinjekerner i panden med baconfedt, og steg det ved middel varme, mens der vendes rundt i det i et par min. Kom paprika og chiliflager i, og smag til med lidt salt og peber. Knus eller hak baconen, og vend den i. Kom 200 g af spinaten i en blender sammen med hvidløg, olivenolie, citronsaft, parmesanost og lidt salt og peber. Blend det til en cremet pesto. Tilsæt evt. en smule vand om nødvendigt. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og skyl den, da den skal bruges kold. Vend pasta med pesto, resten af spinaten og rucola og drys med baconblandingen.
ENERGIFORDELING | NÆRINGSINDHOLD PR. 100G | |
---|---|---|
Fiber: | 1.3 g | |
Protein: | 10.7 % | 4.7 g |
Kulhydrat: | 6.1 % | 2.7 g |
Fedt: | 83.2 % | 16.8 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |