HjemOpskrifterGrønkålsfettuccine med cremet spinatsovs og bagte tomater

Grønkålsfettuccine med cremet spinatsovs og bagte tomater

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g cherrytomater
  • 2 spsk olivenolie
  • 90 g friske basilikumblade (1 håndfuld)
  • salt og sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • 2 plader fettuccine frisk pasta
  • 250 g frisk hel spinat
  • 250 ml Naturli' soya cuisine

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær tomaterne i halve og vend med 1 spsk af olien, finthakket basilikum og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15 min. ved 170 gr.

  • 3.
    Hak hvidløget fint.

  • 4.
    Mens pastaen koges i saltet vand, varmes 1 spsk olie i en pande.

  • 5.
    Kom hvidløg i og dernæst spinat.

  • 6.
    Steg et par minutter, til spinaten falder sammen.

  • 7.
    Tilsæt soya cuisine og varm det op uden at koge.

  • 8.
    Vend den friskkogte pasta sammen med spinatsaucen og de bagte tomater.

  • 9.
    Pynt med ekstra basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4856 kj / 1161 kcal
Næringsindhold pr. 100g
398 kj / 95 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 11.3 %2.6 g
Kulhydrat: 28.2 %6.6 g
Fedt: 60.5 %6.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;