Grønkålsfettuccine med cremet spinatsovs og bagte tomater

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Grønkålsfettuccine
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g cherrytomater

1+1 spsk olivenolie

1 håndfuld basilikum + ekstra til pynt

Salt og sort peber

1 fed hvidløg

2 pakker frisk fettuccine

250 g frisk spinat

250 ml Naturli’ Soya Cuisine

Sådan gør du

Skær tomaterne i halve og vend med 1 spsk af olien, finthakket basilikum og krydr med salt og peber. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15 min. ved 170 gr. Hak hvidløget fint.

Mens pastaen koges i saltet vand, varmes 1 spsk olie i en pande. Kom hvidløg i og dernæst spinat. Steg et par minutter, til spinaten falder sammen. Tilsæt soya cuisine og varm det op uden at koge. Vend den friskkogte pasta sammen med spinatsaucen og de bagte tomater. Pynt med ekstra basilikum.

 

Energi pr. person: 2193KJ/524Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 14,7 g.
Fedt: 5,6 g.