Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grønkålsfettuccine med cremet spinatsovs og bagte tomater

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

500 g cherrytomater

1+1 spsk olivenolie

1 håndfuld basilikum + ekstra til pynt

Salt og sort peber

1 fed hvidløg

2 pakker frisk fettuccine

250 g frisk spinat

250 ml Naturli’ Soya Cuisine

Om råvarerne

Skær tomaterne i halve og vend med 1 spsk af olien, finthakket basilikum og krydr med salt og peber. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15 min. ved 170 gr. Hak hvidløget fint.

Mens pastaen koges i saltet vand, varmes 1 spsk olie i en pande. Kom hvidløg i og dernæst spinat. Steg et par minutter, til spinaten falder sammen. Tilsæt soya cuisine og varm det op uden at koge. Vend den friskkogte pasta sammen med spinatsaucen og de bagte tomater. Pynt med ekstra basilikum.

 

Energi pr. person: 2193KJ/524Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 14,7 g.
Fedt: 5,6 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grønkålsfettuccine

Skær tomaterne i halve og vend med 1 spsk af olien, finthakket basilikum og krydr med salt og peber. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i 15 min. ved 170 gr. Hak hvidløget fint.

Mens pastaen koges i saltet vand, varmes 1 spsk olie i en pande. Kom hvidløg i og dernæst spinat. Steg et par minutter, til spinaten falder sammen. Tilsæt soya cuisine og varm det op uden at koge. Vend den friskkogte pasta sammen med spinatsaucen og de bagte tomater. Pynt med ekstra basilikum.

 

Energi pr. person: 2193KJ/524Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g.
Kulhydrat: 14,7 g.
Fedt: 5,6 g.