Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grøn forårssuppe med ærter og sprød parmaskinke

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 løg

1 fed hvidløg

1 tsk. smør

300 g ærter + 100 g til servering

100 g spinat

6 dl hønsebouillon eller grøntsagsbouillon

1 dl piskefløde

Salt og sort peber

4 skiver parmaskinke

100 g yoghurt naturel

2 spsk. olivenolie

Skær løg i tern og hak hvidløget fint. Smelt smørret i en gryde og kom løgene i. Lad dem stege ved middel varme i et par minutter, til de bliver blanke, men uden at de bruner. Tilsæt hvidløg, spinat og 300 g ærter og vend det rundt. Tilsæt bouillon og fløde og lad suppen simre i 10 min.

Blend suppen til den er cremet og smag til med salt og peber. Læg skinkeskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 190°C i 8-10 min. De bliver sprøde, når de køler ned. Server suppen med lidt yoghurt, et dryp olivenolie, skinke og ærter.

Tip: Suppen er også god kold.

 

Energi pr. person: 1245KJ/298Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,4 g.
Kulhydrat: 3,4 g.
Fedt: 5,8 g.

Grøn forårssuppe med ærter og sprød parmaskinke

Skær løg i tern og hak hvidløget fint. Smelt smørret i en gryde og kom løgene i. Lad dem stege ved middel varme i et par minutter, til de bliver blanke, men uden at de bruner. Tilsæt hvidløg, spinat og 300 g ærter og vend det rundt. Tilsæt bouillon og fløde og lad suppen simre i 10 min.

Blend suppen til den er cremet og smag til med salt og peber. Læg skinkeskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 190°C i 8-10 min. De bliver sprøde, når de køler ned. Server suppen med lidt yoghurt, et dryp olivenolie, skinke og ærter.

Tip: Suppen er også god kold.

 

Energi pr. person: 1245KJ/298Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,4 g.
Kulhydrat: 3,4 g.
Fedt: 5,8 g.

Show on App only: