4 personer
Mørbrad:
2 mørbrad af gris, afpudsede
3 fed hakkede hvidløg
1 håndfuld hakket rosmarin
2 spsk. citronskal
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
Smør
Grøntblanding:
1 squash i skiver
2 spsk. olivenolie
300 g kartoffel, kogt i halve
100 g rødløg i både
200 g asparges i mindre stykker
2 dl forårsløg i mindre stykker
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. salt
1 tsk. peber
200 g cherrytomat
50 g parmesanost i flager
Skær fedt og sener af de 2 mørbrad. Brun dem i smør på alle sider på en varm pande.
Bland hakket hvidløg, hakket rosmarin, citronskal, olivenolie og salt sammen. Rul svinemørbrad i krydderblandingen og kom dem i en bradepande. Giv dem 20 minutter ved 200 grader i ovnen.
Lad kødet hvile i 10 minutter inden den skæres i skiver.
Grill squashskiver på begge sider på en grillpande. Kom dem på en tallerken.
Varm en sautepande op med olivenolie og sauter kartofler og rødløg i 5 minutter. Kom asparges og forårsløg i sammen med oregano, salt og peber. Lad det hele blive godt varmt i 5 minutter.
Inden servering kommes cherrytomater i sammen med squashskiver. Lad det blive varmt.
Kom grøntsagsfyldet på et fad sammen med skiver af svinemørbrad.
Pynt med frisk basilikum og flager af parmesanost.
Energi pr. person: 2125 Kj/ 506 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 4,6 g.
Fedt: 4,6 g.