Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Grisemørbrad med forårsløg og asparges
Grisemørbrad med forårsløg og asparges
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
mørbrad:
2 afpudset svinemørbrader
3 fed hvidløg
1 dl hakket rosmarinkvist
2 spsk citronskal (usprøjtet)
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
smør
grøntblanding:
1 grøn squash i skiver
2 spsk olivenolie
300 g kogt kartofler i skiver
100 g rødløg i både
200 g grønne asparges
2 dl forårsløg i mindre stykker
1 spsk tørret oregano
1 tsk salt
1 tsk sort peber
200 g cherrytomater
50 g parmigiano reggiano i flager
Sådan gør du
1.
Skær fedt og sener af de 2 mørbrad.
2.
Brun dem i smør på alle sider på en varm pande.
3.
Bland hakket hvidløg, hakket rosmarin, citronskal, olivenolie og salt sammen.
4.
Rul svinemørbrad i krydderblandingen og kom dem i en bradepande.
5.
Giv dem 20 minutter ved 200 grader i ovnen.
6.
Lad kødet hvile i 10 minutter inden den skæres i skiver.
7.
Grill squashskiver på begge sider på en grillpande.
8.
Kom dem på en tallerken.
9.
Varm en sautepande op med olivenolie og sauter kartofler og rødløg i 5 minutter.
10.
Kom asparges og forårsløg i sammen med oregano, salt og peber.
11.
Lad det hele blive godt varmt i 5 minutter.
12.
Inden servering kommes cherrytomater i sammen med squashskiver.
13.
Lad det blive varmt.
14.
Kom grøntsagsfyldet på et fad sammen med skiver af svinemørbrad.
15.
Pynt med frisk basilikum og flager af parmesanost.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7572 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
427 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
40 %
10.0 g
Kulhydrat:
17.6 %
4.4 g
Fedt:
42.4 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;