HjemOpskrifterGrisekoteletter med ovnbagte urter og stegt kartoffelmos

Grisekoteletter med ovnbagte urter og stegt kartoffelmos

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 store gulerødder
  • 500 g grisekoteletter
  • 4 løg
  • 1 blomkål
  • 400 g kartofler
  • olie
  • smør
  • groft salt
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog kartoflerne møre, så de kan moses.

  • 2.
    Skræl og snit gulerødder i mundrette stykker.

  • 3.
    Pil og halvér løgene.

  • 4.
    Skær blomkål i buketter.

  • 5.
    Vend gulerødder, løg og blomkål med olie, salt og peber i et ildfast fad og bag 25-30 min. i ovnen ved 175 grader til de er møre.

  • 6.
    Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem på en pande med olie og smør.

  • 7.
    Lad dem trække tildækket på et fad.

  • 8.
    Mos de kogte kartofler med et piskeris og form mosen til små kugler med en ske.

  • 9.
    Steg kuglerne på panden (i fedtstoffet fra koteletterne), til de er gyldne.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5344 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
265 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 38.9 %6.0 g
Kulhydrat: 38.7 %6.0 g
Fedt: 22.4 %1.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;