Grisekoteletter med ovnbagte urter og stegt kartoffelmos

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g grisekoteletter

4 store gulerødder

4 løg

1 blomkålshoved

400 g kartofler

Olie

Smør

Salt & peber

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre, så de kan moses.

Skræl og snit gulerødder i mundrette stykker. Pil og halvér løgene. Skær blomkål i buketter. Vend gulerødder, løg og blomkål med olie, salt og peber i et ildfast fad og bag 25-30 min. i ovnen ved 175 grader til de er møre.

Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem på en pande med olie og smør. Lad dem trække tildækket på et fad.

Mos de kogte kartofler med et piskeris og form mosen til små kugler med en ske. Steg kuglerne på panden (i fedtstoffet fra koteletterne), til de er gyldne.