Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet T-bone med majs-ribs, grønt og bearnaisesauce
Grillet T-bone med majs-ribs, grønt og bearnaisesauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kalve T-bonesteaks
4 majskolber
1 tsk røget paprika
16 friske grønne asparges trimmet
200 g friske grønne bønner nippet
400 g cherrytomater på stilk, klippet i små klaser
4 spsk god olivenolie
200 g god Bearnaise sauce
1 dl hakket estragonblade
1 dl hakket bredbladet persille
salt
sort peber
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Tænd ovnen ved 190 grader.
2.
Bring en stor gryde letsaltet vand til kogepunktet.
3.
Kom de klargjorte majskolber i kogende vand og lad dem simre i 10 min.
4.
Hæld vandet fra majskolberne og køl dem af under koldt rindende vand.
5.
Skær majskolberne i 8 lige store både og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
6.
Pensl med god olivenolie og krydr med røget paprika, salt og peber.
7.
Rist majsene i ca. 20 min indtil de bliver let gyldne sammen med cherrytomaterne i ovnen.
8.
Kom bearnaisesaucen i en passende skål og rør den sammen med hakket estragon og persille.
9.
Smag til med salt og peber.
10.
Bring en lille gryde letsaltet vand i kog.
11.
Grill de 4 T-bones på en grillpande ved høj varme i ca. 5 min på hver side.
12.
Krydr med salt og peber undervejs.
13.
Blancher bønner og asparges ganske kort i ét minut lige inden servering.
14.
Hæld vandet fra grøntsagerne og vend dem med en smule god olivenolie.
Servering
1.
Server bøfferne med de ristede majs-ribs og cherrytomater sammen med de grønne grøntsager og bearnaisesauce.
2.
Pynt evt med ekstra frisk estragon.
Grill
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20907 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
651 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
21.3 %
8.2 g
Kulhydrat:
20 %
7.7 g
Fedt:
58.7 %
10.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;