HjemOpskrifterGrillet T-bone med majs-ribs, grønt og bearnaisesauce

Grillet T-bone med majs-ribs, grønt og bearnaisesauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kalve T-bonesteaks
  • 4 majskolber
  • 1 tsk røget paprika
  • 16 friske grønne asparges trimmet
  • 200 g friske grønne bønner nippet
  • 400 g cherrytomater på stilk, klippet i små klaser
  • 4 spsk god olivenolie
  • 200 g god Bearnaise sauce
  • 1 dl hakket estragonblade
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Tænd ovnen ved 190 grader.

  • 2.
    Bring en stor gryde letsaltet vand til kogepunktet.

  • 3.
    Kom de klargjorte majskolber i kogende vand og lad dem simre i 10 min.

  • 4.
    Hæld vandet fra majskolberne og køl dem af under koldt rindende vand.

  • 5.
    Skær majskolberne i 8 lige store både og fordel dem på en bageplade med bagepapir.

  • 6.
    Pensl med god olivenolie og krydr med røget paprika, salt og peber.

  • 7.
    Rist majsene i ca. 20 min indtil de bliver let gyldne sammen med cherrytomaterne i ovnen.

  • 8.
    Kom bearnaisesaucen i en passende skål og rør den sammen med hakket estragon og persille.

  • 9.
    Smag til med salt og peber.

  • 10.
    Bring en lille gryde letsaltet vand i kog.

  • 11.
    Grill de 4 T-bones på en grillpande ved høj varme i ca. 5 min på hver side.

  • 12.
    Krydr med salt og peber undervejs.

  • 13.
    Blancher bønner og asparges ganske kort i ét minut lige inden servering.

  • 14.
    Hæld vandet fra grøntsagerne og vend dem med en smule god olivenolie.

Servering
  • 1.
    Server bøfferne med de ristede majs-ribs og cherrytomater sammen med de grønne grøntsager og bearnaisesauce.

  • 2.
    Pynt evt med ekstra frisk estragon.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20907 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
651 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 21.3 %8.2 g
Kulhydrat: 20 %7.7 g
Fedt: 58.7 %10.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;