HjemOpskrifterGrillet rødfisk med grov bulgursalat

Grillet rødfisk med grov bulgursalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 rødfiskefileter med skind, uden ben
  • 1 tsk havsalt
  • 2 spsk olivenolie
grov bulgursalat:
  • 4 dl grov bulgur
  • 2 nektariner i tern
  • 200 g kantalupmelon i tern
  • 2 gulerødder i tynde strimler
  • 100 g friske ærter
  • 3 forårsløg i ringe
  • 4 spsk hakket frisk koriander
  • 1 dl mynte
dressing:
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 dl rapsolie
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk salt
pynt:
  • citroner (usprøjtede) i både

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klargør rødfisk-filet ved at befri for eventuelle ben og rids den på skindsiden.

  • 2.
    Drys med salt og pensl med olie.

  • 3.
    Kog bulgur efter forskriften og afkøl.

  • 4.
    Bland ingredienser sammen til dressingen.

  • 5.
    Vend alle ingredienser sammen til bulgursalaten.

  • 6.
    Dressingen vendes i.

  • 7.
    Grill rødfisk-filet med skindsiden nederst i ca. 2-3 minutter ved direkte varme.

  • 8.
    Vendes 1 gang og griller videre i ca. 2-3 minutter.

  • 9.
    Fisken skal føles fast i det.

  • 10.
    Server straks med grov bulgursalat.

  • 11.
    Pynt med citronbåd.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13072 kj / 3124 kcal
Næringsindhold pr. 100g
674 kj / 161 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 21.4 %8.5 g
Kulhydrat: 39.8 %15.8 g
Fedt: 38.8 %7.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;