Grillet rødfisk med grov bulgursalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet rødfisk med grov bulgursalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 rødfisk-fileter med skind uden ben

1 tsk. seasalt

2 spsk. olivenolie

 

Grov bulgursalat:

4 dl grov bulgur

2 nektariner i tern

200 g Cantaloupe-melon i tern

2 gulerødder i tynde strimler

100 g friske ærter

3 forårsløg i ringe

1 dl hakket koriander

1 dl hakket mynte

 

Dressing:

½ dl citronsaft

2 spsk. flydende honning

1 dl rapsolie

1 tsk. chiliflager

1 tsk. salt

 

Pynt: citronbåd

Sådan gør du

Klargør rødfisk-filet ved at befri for eventuelle ben og rids den på skindsiden.

Drys med salt og pensl med olie.

Kog bulgur efter forskriften og afkøl.

Bland ingredienser sammen til dressingen.

Vend alle ingredienser sammen til bulgursalaten. Dressingen vendes i.

Grill rødfisk-filet med skindsiden nederst i ca. 2-3 minutter ved direkte varme.

Vendes 1 gang og griller videre i ca. 2-3 minutter. Fisken skal føles fast i det.

Server straks med grov bulgursalat.

Pynt med citronbåd.

 

 

Energi pr. person: 2275 Kj / 542 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,5 g.

Kulhydrat: 7,5 g.

Fedt: 5,5 g.