HjemOpskrifterGrillet rødfisk med grov bulgursalat

Grillet rødfisk med grov bulgursalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 rødfiskefileter med skind, uden ben
  • 1 tsk havsalt
  • 2 spsk olivenolie
    grov bulgursalat:
    • 4 dl grov bulgur
    • 2 nektariner i tern
    • 200 g cantaloupemeloner i tern
    • 2 gulerødder i tynde strimler
    • 100 g friske ærter
    • 3 forårsløg i ringe
    • 4 spsk hakket frisk koriander
    • 1 dl mynte
      dressing:
      • 0.5 dl friskpresset citronsaft
      • 2 spsk flydende honning
      • 1 dl rapsolie
      • 1 tsk tørret chiliflage
      • 1 tsk salt
        pynt:
        • citron (usprøjtet) i både

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Klargør rødfisk-filet ved at befri for eventuelle ben og rids den på skindsiden.

        • 2.
          Drys med salt og pensl med olie.

        • 3.
          Kog bulgur efter forskriften og afkøl.

        • 4.
          Bland ingredienser sammen til dressingen.

        • 5.
          Vend alle ingredienser sammen til bulgursalaten.

        • 6.
          Dressingen vendes i.

        • 7.
          Grill rødfisk-filet med skindsiden nederst i ca. 2-3 minutter ved direkte varme.

        • 8.
          Vendes 1 gang og griller videre i ca. 2-3 minutter.

        • 9.
          Fisken skal føles fast i det.

        • 10.
          Server straks med grov bulgursalat.

        • 11.
          Pynt med citronbåd.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        13056 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        673 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 2.1 g
        Protein: 21.3 %8.4 g
        Kulhydrat: 40.5 %16.1 g
        Fedt: 38.2 %6.9 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;