Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet ribeye med lun salat og sprøde parmesan-kartofler
Grillet ribeye med lun salat og sprøde parmesan-kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 ribeye-steaks
2 fed hvidløg
salt og peber
Parmesan-kartofler
650 g kartofler
75 g smør
100 g fintrevet parmigiano reggiano (parmesanost)
salt og peber
Kryddersmør
4 g smør
0.5 dl finthakket bredbladet persille
0.5 citron (usprøjtet) (revet skal heraf)
0.5 tsk chilipulver
Bønne-/aspargessalat
300 g grønne bønner
300 g grønne asparges
80 g grofthakkede semidried tomater
1 dl finthakket bredbladet persille
1 spsk olivenolie
1 citron (usprøjtet) (revet skal heraf)
salt og peber
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
2.
Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter.
3.
Smelt imens smør, og tænd ovnen på 170°C.
4.
Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem nænsomt rundt, så de bliver let flossede på overfladen.
5.
Kom de varme kartofler i en passende bradepande beklædt med bagepapir og vend dem i det smeltede smør.
6.
Vend efterfølgende med revet parmesan, og krydr med salt og peber.
7.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25-30 minutter.
8.
Klargør kryddersmør: Rør smør sammen med hakket persille, revet citronskal og tørret chili.
9.
Læg i køleskabet indtil brug.
10.
Trim asparges og nip enderne af de grønne bønner.
11.
Bring en gryde letsaltet vand i kog og blanchér bønner og asparges i 30 sekunder.
12.
Hæld vandet fra og vend grøntsagerne med semitørrede tomater, hakket persille, olivenolie og citronskal.
13.
Smag til med salt og peber.
14.
Grill bøfferne og hvidløgene på en varm grillpande ved medium varme i 4 minutter på begge sider, og krydr med salt og peber.
15.
Anret grillede ribeyes, top med en skefuld kryddersmør og servér med den lune bønne- og aspargessalat samt sprøde parmesan-kartofler.
Grill
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13790 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
600 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
21.6 %
7.6 g
Kulhydrat:
21.6 %
7.6 g
Fedt:
56.8 %
9.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;