Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet ribeye med knuste kartofler, parmesanost og ærtepuré
Grillet ribeye med knuste kartofler, parmesanost og ærtepuré
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & friskkværnet peber
4 ribeye-steaks af dansk kalv
rosmarinkvist
knuste kartofler
1 kg mellemstore kartoffel
100 g smør
2 fed hvidløg
1 tsk hvidløgssalt
3 spsk hakket kruspersille
salt & sort peber
50 g revet parmigiano reggiano
ærtepuré
450 g fine frosne ærter
1 fed hvidløg
1 dl bredbladet persille
salt & friskkværnet peber
vand
3 spsk friskpresset citronsaft
3 spsk rygeost
tilbehør: revet parmigiano reggiano
krydderurt : persille, kørvel eller purløg
Sådan gør du
1.
Kog kartoflerne al dente og hæld vandet fra.
2.
Knus hver kartoffel med bagsiden af en spiseske.
3.
Bland blødt smør med knust hvidløg, hvidløgssalt, hakket persille, salt og peber.
4.
Kom 1 tsk hvidløgssmør ned i hver knust kartoffel.
5.
Kom kartoflerne på en bradepande med bagepapir, og giv dem 15-17 minutter i ovnen ved 225°C.
6.
Indstil herefter ovnen til grill, og giv dem yderligere 10 minutter.
7.
Drys revet parmesanost over hver kartoffel og grill dem igen i ovnen i 2-3 minutter, eller til osten smelter.
8.
Drys med friskhakket persille, kørvel eller purløg.
9.
Kog ærter op med hvidløg og persille i ca. 8-10 minutter.
10.
Hæld vandet fra, og blend med salt, kværnet peber og evt. lidt vand, hvis den er for fast i konsistensen.
11.
Smag til med citronsaft og rygeost.
12.
Tag de 4 ribeyes ud af køleskabet og lad dem ligge på køkkenbordet i 20 minutter.
13.
Krydr med salt, peber og frisk rosmarin inden tilberedning.
14.
Varm en grill op til direkte varme, og grill ribeyes i 2-4 minutter på hver side.
15.
Lad dem hvile i 2 minutter inden udskæring.
16.
Anret tallerkener med ærtepuré i bunden, knuste sprøde kartofler med parmesan og skiver af grillet ribeye.
Grill
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12216 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
547 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
23.2 %
7.5 g
Kulhydrat:
29.7 %
9.6 g
Fedt:
47.1 %
7.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;