Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet ribeye med asiatisk kålsalat
Grillet ribeye med asiatisk kålsalat
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 ribeye-steaks
2 tsk olivenolie
salt og sort peber
2 spsk teriyakisauce
0.5 spidskål
200 g gulerødder
1 rødløg
1 peberfrugt
200 g edamamebønner, optøet
150 g bønnespirer
1 dl frisk krusemynteblad
Dressing
4 spsk peanutbutter
3 spsk sojasauce
3 spsk akaciehonning
2 spsk revet frisk ingefær
3 spsk risvinseddike
3 spsk solsikkeolie
1 spsk sesamolie
0.5 dl vand
Sådan gør du
1.
Gnid bøfferne med olie, og krydr med salt og peber.
2.
Grill bøfferne 1 minut pr. side.
3.
Pensl så med teriyakisauce, og grill færdig 1 minut pr. side igen.
4.
Lad bøfferne trække i 5 min.
5.
Snit spidskålen fint.
6.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler.
7.
Skær rødløg og peberfrugt i tynde strimler.
8.
Bland spidskål, rødløg og peberfrugt sammen med edamamebønner, bønnespirer og grofthakket mynte.
9.
Rør alle ingredienserne til dressing sammen, og hæld den over salaten.
Grill
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11017 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
539 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
24.1 %
7.6 g
Kulhydrat:
19.9 %
6.3 g
Fedt:
56 %
8.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;