4 personer
4 ribeye-bøffer
2 tsk. olivenolie
Salt og sort peber
2 spsk. teriyakisauce
½ spidskål
200 g gulerødder
1 lille rødløg
1 rød peberfrugt
200 g pillede edamamebønner, optøede
150 g bønnespirer
1 håndfuld mynte
Dressing:
4 spsk. peanutbutter
3 spsk. sojasauce
3 spsk. akaciehonning
2 spsk. revet ingefær
3 spsk. risvineddike eller hvidvinseddike
3 spsk. solsikkeolie
1 spsk. sesamolie
½ dl vand
Gnid bøfferne med olie, og krydr med salt og peber. Grill bøfferne 1 minut pr. side. Pensl så med teriyakisauce, og grill færdig 1 minut pr. side igen. Lad bøfferne trække i 5 min. Snit spidskålen fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skær rødløg og peberfrugt i tynde strimler. Bland spidskål, rødløg og peberfrugt sammen med edamamebønner, bønnespirer og grofthakket mynte. Rør alle ingredienserne til dressing sammen, og hæld den over salaten.
Energi pr. person: 3027KJ/723Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g.
Kulhydrat: 3,9 g.
Fedt: 7,7 g.