Grillet ribeye med asiatisk kålsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Grillet ribeye med asiatisk kålsalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 ribeye-bøffer

2 tsk. olivenolie

Salt og sort peber

2 spsk. teriyakisauce

½ spidskål

200 g gulerødder

1 lille rødløg

1 rød peberfrugt

200 g pillede edamamebønner, optøede

150 g bønnespirer

1 håndfuld mynte

 

Dressing:

4 spsk. peanutbutter

3 spsk. sojasauce

3 spsk. akaciehonning

2 spsk. revet ingefær

3 spsk. risvineddike eller hvidvinseddike

3 spsk. solsikkeolie

1 spsk. sesamolie

½ dl vand

Sådan gør du

Gnid bøfferne med olie, og krydr med salt og peber. Grill bøfferne 1 minut pr. side. Pensl så med teriyakisauce, og grill færdig 1 minut pr. side igen. Lad bøfferne trække i 5 min. Snit spidskålen fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skær rødløg og peberfrugt i tynde strimler. Bland spidskål, rødløg og peberfrugt sammen med edamamebønner, bønnespirer og grofthakket mynte. Rør alle ingredienserne til dressing sammen, og hæld den over salaten.

 

Energi pr. person: 3027KJ/723Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,5 g. 
Kulhydrat: 3,9 g. 
Fedt: 7,7 g.