HjemOpskrifterGrillet ribeye med asiatisk kålsalat

Grillet ribeye med asiatisk kålsalat

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 ribeye-steaks
  • 2 tsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 2 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ½ spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 1 rødløg
  • 1 peberfrugt
  • 200 g edamamebønner (sojabønner), optøet
  • 150 g bønnespirer
  • 1 dl friske krusemynteblade
Dressing
  • 4 spsk peanutbutter
  • 3 spsk sojasauce
  • 3 spsk akaciehonning
  • 2 spsk revet frisk ingefær
  • 3 spsk risvinseddike
  • 3 spsk solsikkeolie
  • 1 spsk sesamolie
  • ½ dl vand

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid bøfferne med olie, og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Grill bøfferne 1 minut pr. side.

  • 3.
    Pensl så med teriyakisauce, og grill færdig 1 minut pr. side igen.

  • 4.
    Lad bøfferne trække i 5 min.

  • 5.
    Snit spidskålen fint.

  • 6.
    Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler.

  • 7.
    Skær rødløg og peberfrugt i tynde strimler.

  • 8.
    Bland spidskål, rødløg og peberfrugt sammen med edamamebønner, bønnespirer og grofthakket mynte.

  • 9.
    Rør alle ingredienserne til dressing sammen, og hæld den over salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11514 kj / 2752 kcal
Næringsindhold pr. 100g
560 kj / 134 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 24.2 %8.0 g
Kulhydrat: 20.3 %6.7 g
Fedt: 55.5 %8.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;